One Call gavepakke

Pressemelding fra One Call 28. september 2010:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

One Call kliner til og gir Norge årets mobile gavepakke

Det siste året har One Call vunnet prisen for å ha Norges beste kundeservice innen telecom og blitt kåret til å ha Norges mest fornøyde mobilkunder. Nå rundes året av med et fantastisk tilbud til hele mobil-Norge.

”Ja, i år kommer jula veldig tidlig til alle som har en mobiltelefon og bruker den aktivt”, forteller One Call-sjef Øistein Eriksen. Så har da også tilbudet som lanseres i dag fått navnet Gavepakka.

For bare 199 kroner tilbyr One Call hele Norge å ringe så mye man vil, sende så mange SMS’er og MMS’er man vil og i tillegg bruke så mye mobildata man bare orker – ut året.

”Gavepakka er vår måte å vise at vi virkelig setter pris på all den positive oppmerksomheten vi har fått gjennom både 2009 og 2010. Vi gleder oss over tusenvis nye kunder, men vi har alltid plass til mange flere. Den norske mobilbefolkning skal slippe å lure på hvem det er som bryr seg om kundene sine – det er One Call, det!” avslutter One Call-sjef Eriksen.

Gavepakka er åpen for bestilling fra i dag og dekker alt vanlig forbruk (utland, spesialnummer og innholdstjenester har egne priser) ut året 2010 for 199,- kroner.

One Call står for billig og enkelt, og er i flere år på rad den raskest voksende mobiloperatøren i Norge. One Call en del av det store og viktige telekonsernet Network Norway, som har 470. 000 kunder og bygger eget mobilnett i Norge.