Philips Econova ECO

Pressemelding fra Philips 2. september 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Philips introduserer Philips Econova ECO Smart LED TV

Europas grønneste TV blir Smart

Philips Econova ECO, som for andre året på rad kåres til Europas grønneste TV av EISA, lanseres nå med en oppgradert versjon. Rustet med de siste Smart-tjenestene og større bildeskjerm viser Philips at man ikke må velge mellom funksjonalitet og elegant ekodesign.

Med den siste LED-teknikken anvender Philips Econova ECO Smart LED TV 60 prosent mindre energi sammenlignet med sine forgjengere. Det tar EISA-jurien høyde for i sin offisielle begrunnelse:

“Philips Econova ECO Smart LED-TV 46PFL6806 har i standard modus et strømforbruk på bare 56 watt og utkonkurrerer dermed sine medkandidater. Kjemisk analyse av PCB av SIMS Mirec Recycling Solutions, verdens største elektriske returselskap, viser at Philips 46PFL6806 forårsaker mindre belasting for miljøet enn andre tv-apparater.”

Philips streber etter å gjøre det enkelt for forbrukerne å redusere sitt avtrykk på miljøet. Ved å minimere TV’ens energiforbruk, redusere materialbruken i produksjon og emballasje, redusere bruken av farlige stoffer og forbedre gjenvinningspotensialet, tar Philips en helhetlig tilnærming til ekodesign. Dessuten har alle papirmanualer blitt erstattet med on-screen guider for å unngå unødvendig papirforbruk.

For å få ned strømforbruket maksimalt, anvendes en LED-display med høy virkningsgrad som ikke bare gir et utmerket bilde, men også lavt energiforbruk. Fjernkontrollen er utrustet med solceller og med funksjonen Zero power switch, slik at energiforbruket er lik null når du TV’en er skrudd av. 

Med Econova ECO Smart LED-TV har Philips gjort ytterligere tiltak for å redusere bruken av farlige stoffer. Materialet er helt fritt for PVC og BRF (bromerte flammehemmere) og designet er utformet for enkelt å kunne resirkuleres. TV’ens emballasje er 100 prosent gjenvinnbar og inneholder hverken frigolit eller plastposer. Veil. pris er 8999 NOK.

Powered by Labrador CMS