Whirlpool Fusion

Pressemelding fra Whirlpool 10. mai 2010:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ny generasjon designede hvitevarer for innbygging:

Tre designserier som gir kjøkkenet nye muligheter

Whirlpool har utviklet en ny generasjon hvitevarer for innbygging som passer til de nyeste trendene innen kjøkkendesign. Glamour, Fusion og Ambient som seriene kalles, har et stilistisk formspråk i harmoni med omgivelsene.

Whirlpool har utviklet tre nye designlinjer – Glamour, Fusion og Ambient. Produktene omfatter steke- og mikrobølgeovner, kjøkkenvifter og kjøleskap for innbygging. Kombinasjonen kvalitetsfulle materialer og innovative egenskaper gjør at de vil være moderne ikke bare i dag, men i mange år framover.

Glamour er serien som kombinerer luksus, førsteklasses ytelse og aller beste kvalitet med optimal brukervennlighet. Produktene kjennetegnes av innovative funksjoner og minimalistisk design med glassfront. Glamour innbyggingsovn har et 3,5 tommers grafisk fargedisplay, integrert berøringspanel og sidehengslet dør.

Fusion liittää yhteen ruostumattoman teräksen ja lasin kirkkauden, mikä antaa upean tyylikkään loppusilauksen keittiöön. Kodinkoneiden tyylipuhdas muotokieli sulautuu luontevasti moderniin keittiöön. Mallistoon kuuluu mm. uuneja ja mikroaaltouuneja, joissa on kosketusvalitsimet, tekstiohjattu LCD näyttö ja integroitu kahva.  

Ambient er designet i stål av høyeste kvalitet og tilfører kjøkkenet en enkel eleganse. Knappene og håndtakene legger en moderne touch til et vakkert og klassisk kjøkken.

Produktene i de nye seriene har alle Whirlpools unike 6TH SENSE teknologi, som betyr at sensorer hele tiden registrerer og tilpasser funksjonene. På den måten oppnås aller beste resultater og store energibesparelser.