Whirlpool MAX mikrobølgeovn

Pressemelding fra Whirlpool 27. august 2010:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Think Round:

Nye MAX mikrobølgeovn - tøft design uten kanter

Pen, smart og uvanlig praktisk. Mikrobølgeovnen MAX med sitt elegante, runde design er ikke bare et blikkfang, den optimerer også mikrobølgeovnens størrelse. Nye MAX tar 25 prosent mindre plass enn en vanlig mikrobølgeovn*, men har allikevel plass til tallerkener med en diameter på opp til 28 cm.

– Whirlpool er verdensledende innen mikrobølgeovner. Vårt hovedfokus er å finne den beste balansen mellom design, kvalitet og teknisk produktutvikling. Den nye mikrobølgeovnen MAX er et utmerket eksempel på dette, forteller Christian Handeland, Commercial Manager for Norge i Whirlpool Nordic.

Elegant og praktisk design

Nye MAX er designet med glatte, runde hjørner som gir den et variert formspråk. Fronten består av en glatt glassdør, og det integrerte håndtaket løfter frem ovnens minimalistisk design. Den kompakte og avrundede baksiden forsterker ovnens interiørmessige preg, og gir den et lekent og attraktivt utseendet. Utformingen handler ikke bare om design, den har også en funksjon. Den glatte fronten forenkler rengjøringen, mens den avrundede baksiden gjør at ovnen tar opp mindre plass og gjerne kan plasseres i et hjørne.

Intelligente funksjoner

Nye MAX mikrobølgeovner har alle de nyeste tekniske funksjonene Whirlpool har utviklet for rask og enkel matlaging, med et bokstavelig talt godt resultat.

· Den avanserte Crisp funksjonen garanterer at maten blir herlig sprø på utsiden.

* I forhold til en standard mikrobølgeovn

Nye MAX mikrobølgeovner finnes i fargene hvit, sort, sølv og rustfritt stål og har en pris fra 990 NOK. For flere bilder, vennligst besøk Whirlpools presserom på www.whirlpics.com

Powered by Labrador CMS