ØKT FOTOSATSING FRA SAMSUNG

Samsung hadde den største utstillingen på årets Elektrofil, og flaten var delt mellom de ulike hovedkategoriene firmaet leverer.

Øyvind Aasen er ansvarlig for foto hos Samsung i Norge.

– Expert er en veldig viktig kunde for oss, også når det gjelder foto. Vi har gjort mye for å få en god stand som eksponerer alle produktene våre hos Expert. Hensikten er å gi god informasjon til alle selgerne, sier han.

Av fotoproduktene Samsung viste holder Aasen frem HD-kameraet Q10. Dette er verdens første videokamera som er konstruert for bruk både med venstre og høyre hånd. Det betyr at kameraet kan snus fra høyre til venstre, da vil bilde på skjermen automatisk snus. En føler sørger for denne funksjonen. I tillegg viste han Samsungs nye kompakte systemkamera NX11. Som navnet sier er dette kameraet uten speil. Det har en stor bildesensor som gjør at bildekvaliteten skal bli meget god. Begge de nye modellene er allerede i salg.

– I løpet av det siste året har Expert økt satsingen sin på foto. Det gjør at vi har kommet inn med et stort sortiment, sier Aasen.

Se bildeserie fra Elektrofil her