Samsung leverer ny Viasat-boks

Samsung leverer digitale satellittmottakere til Viasat-abonnenter i Norden og Baltikum.

Den nye satellittmottakeren er tilgjengelig i butikkene før jul. Den er skreddersydd Viasats behov, og blir solgt sammen med parabol og nødvendig mottakerutstyr.

– Vi er veldig glade for dette samarbeidet. Samsung er en sterk merkevare god tilstedeværelse hos forhandlerne, noe vi synes er positivt, sier administrerende direktør Erik Z. Børresen i Viasat Norge.

Samsungs nye digitale satellittmottaker er utviklet etter Viasats behov og spesifikasjoner, alt fra teknisk plattform til grensesnittet skal være tilpasset Viasats seere.

– Vi er veldig glade for at Viasat har valgt vår løsning. Mott akeren er forberedt for såkalt Sat CR, som innebærer at kunden bare trenger én kabel fra parabolen for å gi signal til maksimalt fire ulike digitale mottakere. Dette skiller seg fra dagens løsning, der man må dra separate kabler fra parabolen til hver enkelt mottaker, sier Stefan Andersson, nordisk sjef for digitalmottakere i Samsung.

Den digitale satellittmottakeren skal lese kanalene automatisk. Den har kortleser, men kan også ta imot ukrypterte kanaler.

Viasat er et selskap innen Modern Times Group MTG AB, som har virksomheter i over 30 land. Hovedvirksomheten er 30 egne fri- og betal-tv-kanaler i 21 land. Gjennom Viasat er MTG den største fri- og betal-tv-operatøren i Norden og Baltikum, heter det i en pressemelding.

Samsung Electronics Co Ltd i Korea er et av verdens største selskaper innen elektronikk, med 128.000 ansatte i over 50 land og en omsetning på 56,7 milliarder USD i 2005. I Norden har selskapet 140 ansatte.

Powered by Labrador CMS