Rive-Rolf

Pressemelding fra The Walt Disney Company Nordic 14. mai 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Rive-Rolf – på DVD, Blu-ray og 3D Blu-ray den 5. juni

Disneys klassiker nr 51 er allerede en strålende suksess og publikumsfavoritt! Rive-Rolf hadde den største åpningshelgen for en animert Disney-film noensinne i USA og gikk direkte inn på 1 plass på kinolisten. Filmen åpnet sterkt i Norge på kino, med over 56 000 kinobesøkende den første helgen og 230 000 besøkende per dags dato.

Bli med på eventyr når Walt Disney Animation Studios inviterer deg med på en fartsfylt reise i arkadespillverdenen sammen med Rive-Rolf. Rive-Rolf har i tiår spilt skurken i et arkadespill, men han lengter etter å bli like godt likt som spillets helt Fikse-Felix. Han gir seg ut på en actionfylt reise med håp om å kunne bevise for alle at han også er en helt. På sin ferd finner han veien inn i andre spillverdener og han møter den rampete racerbilføreren Vanilje von Sukkertopp. Men når en ondskapsfull fiende truer deres verden innser Rolf at hele spillehallens fremtid hviler i hans enorme hender.

Rive-Rolf er en fartsfylt komedie som hele familien vil elske, med et fantastisk bonusmateriell!

DVD og BD-utgaven av Rive-Rolf inneholder også den Oscar-belønnede kortfilmen «Papirfly»

Powered by Labrador CMS