Panasonic UB700

Pressemelding fra Panasonic 1. september 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Naturtro lyd- og bildegjengivelse med ny ultra HD Blu-ray-spiller

Tidligere i år lanserte Panasonic den prisvinnende Blu-ray-spilleren UB900 – i dag kommer den etterlengtede lillebroren UB700. Spilleren leverer fargeskarpe bilder i sylskarp 4K, og støtter i tillegg High Dynamic Range (HDR).

UB700 er testet og utviklet av Panasonics Hollywood Laboratory og byr på avansert bildeteknologi med blant annet funksjoner for Chroma- og High Gradiation-bearbeiding. Dette har resultert i at DMP- UB700 gir deg hjemmekinoopplevelse i din egen stue. Ved avspilling av HDR-innhold i 4K får du oppleve den dybden og fargerikdommen Panasonic henter hjem priser på. Med optimalisert strømforsyning og høy kapasitet fra samme komponenter som i et Hi-Fi anlegg er det heller ikke noe å utsette på lyden. 

UB700 har to Twin HDMI-utganger. Ikke bare gir dette deg bedre fleksibilitet, men ved å skille lyd- og bildesignaler får du også en klarere og mer nøyaktig overføring med minimalt av forstyrrelser.  UB700 har i tillegg støtte for høyoppløste lydformater som DSD og ALAC, og tilbyr innhold fra det populære 4K Video on Demand (VOD).

Hva er Ultra HD Blu-ray?

Ultra HD Blu-ray er neste generasjons Blu-ray Disc ™ standard som støtter 4K-oppløsning (3840 x 2160). UB700 går imidlertid utover dette ved å også støtte HDR – og oppnå naturtro 4K bildegjengivelse med høy bildefrekvens på opptil 60p, samt en lysstyrkerekkevidde på opp til 1000 til 10 000 nits.

Powered by Labrador CMS