Panasonic BDT370, BDT270, BDT170, BDT165 og BD83

Pressemelding fra Panasonic 23. februar 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nye 4K Blu-ray-spillere for ekte hjemmekinoopplevelser

I dag lanserer vi årets Blu-ray-produkter, hele fem nye modeller. BDT370, BDT270, BDT170, BDT165 og BD83. Disse er designet for å levere best mulig bilde- og lydkvalitet samtidig som de er spekket med nettverksfunksjoner for fleksible hjemmekinoopplevelser.

Tar kinoopplevelsen hjem til deg

Panasonic har en lang historie med teknologiutvikling og forskning i Hollywood, og det har gitt oss et stort kunnskapsgrunnlag om høykvalitets bilder. Det betyr at du som forbruker kan se filmen i din egen stue, akkurat slik som filmreggisøren ville at det skulle se ut. Med våre nye modeller BDT370 og BDT270 får du nå også denne opplevelsen med den siste 4K-teknologien.

Både BDT370 og BDT270 har 4K oppskaleringsfunksjon som automatisk forvandler ditt nåværende bildemateriale til høyoppløste 4K-bilder når de vises på en 4K-TV. Selv om du synes Blu-ray-filmer ser bra ut i dag, kommer du til å bli overrasket når du ser dem med 4K-oppskalering. Oppskalering av selv Full-HD-materiale vil gi et merkbart resultat med skarpere og mer detaljrike bilder. Med BDT370 kan du også se feriebildene dine på den store skjermen i fantastisk 4K-kvalitet.

Smarte nettverksfunksjoner

Takket være full DLNA-funksjonalitet kan du koble til BDT370, BDT270 og BDT170 til ditt hjemmenettverk og spille av ditt favorittmateriale, inkludert video, musikk og bilder, fra andre kompatible enheter hjemme.

Miracast-funksjonen gjør at du kan vise bilder fra smarttelefonen eller nettbrettet direkte på TV-skjermen, slik at du kan dele med familie og venner. Miracast etablerer en direkte Wi-Fi-kobling mellom dine ulike enheter, noe som betyr at du ikke trenger en ekstern router for å at delingen skal fungere.

Via nettverkstilgangen på BDT370, BDT270 og BDT170 har du også tilgang til store mengder innhold på nett. Video- og musikkstreamingstjenester, spill og en integrert nettleser gjør at det alltid er noe å se på. Selvsagt kan du via spilleren også koble deg på sosiale nettverk som Facebook og Twitter.

Via en ny avansert HDMI CEC-funksjon er det mulig å styre både TV-en og Blu-ray-spilleren med bare en fjernkontroll.

BDT165 og BD83

Årets produktserie inkluderer også to nye innstegsmodeller. BDT165, en Full HD 3D Blu-Ray-spiller, samt BD83, en Full HD 2D-spiller finnes tilgjengelig i fargene sølv og sort.