Panasonic Blu-ray med 4K

Pressemelding fra Panasonic 24. mars 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Panasonic lanserer seks nye Blu-ray spillere

Panasonic leverer Blu-ray spiller med 4K

Panasonic lanserer i dag seks nye Blu-ray spillere. De nye modellene leverer det beste innenfor bilde- og lydkvalitet, samt en rekke tilkoblingsmuligheter. Topp-modellen BDT700 har I tillegg opp til 4K 60p uttak, HDMI 2.0-støtte, 7.1ch analog audio-uttak og helt ny 4K Direct Chroma Up-skalering.

I tillegg til god bilde- og lydkvalitet får man også flere tilkoblingsmuligheter med DMP-BDT700, DMP-BDT460 og DMP-BDT360. Dette inkluderer tilgang til nettbasert og innhold gjennom Miracast. Enkle applikasjoner via bredbånd er også mulig med DMP-BDT260, DMP-BDT160 og DMP-BD81. 

Lyd og bilde for fremtiden

Med DMP-BDT700 vil man få støtte for den den beste bildekvaliteten i dag, og i årene fremover. Den har opp til 4K 60p uttak, og gjennom en HDMI 2.0 terminal kan man koble til andre 4K-enheter for krystallklart bildemateriale. DMP-BDT700 har i tillegg 4K Direct Chroma Up-skalering for å konvertere Full-HD Blu-ray innhold til 4K-kvalitet.

Skal man vise frem 4K-bilder bør man benytte seg av DMP-BDT700 eller DMP-BDT460. Ved bruk av andre enheter mister noe av bildekvaliteten ved at de først skalerer ned bildene til HD-kvalitet for deretter å skalere dem opp igjen til 4K. Med Panasonics to Blu-ray spillere vil man unngå dette ved at de bruker 4K JPEG Playback som viser 4K-bilder direkte. Uniphier LSI brikken vil i tillegg reproduserer farger og detaljer med en kvalitet som er fire ganger bedre enn HD, sammen med en bemerkelsesverdig lydkvalitet vil man med BDT700 få en fullverdig opplevelse.

En rekke tilkoblingsmuligheter gir enkel og intuitiv bruk:

Michael Friedrich, Senior Manager Product Marketing, Home AV hos Panasonic mener at de Panasonics nye Blu-ray spillerne vil endre hjemmeunderholdningen: “Med 4K 60p-uttak og en rekke smarte tilkoblingsmuligheter som nettleser og tilgang til applikasjoner og innhold, kan man alltid finne noe å se på uansett om det er på YouTube eller via smarttelefonen.”

Lekker fra alle vinkler

De seks nye Blu-ray spillerne fra Panasonic er utviklet ved hjelp av Multi-directional Visual Design. De vil dermed se bra ut uansett hvor du sitter i rommet. 

Technical details & features:

DMP-BDT700

 

DMP-BDT460

 

DMP-BDT360

DMP-BDT260

DMP-BDT160

DMP-BD81

Powered by Labrador CMS