Panasonic DMP-UB900

Pressemelding fra Panasonic 6. januar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ny 4K Blu-ray spiller fra Panasonic - 4K-avspilling slik regissøren vil ha det

Panasonics nye 4K Blu-ray spiller DMP-UB900 er utviklet og testet ved Panasonics Hollywood Laboratory (PHL), og er sertifisert av THX. 

Panasonic lanserer den nye Ultra HD Blu-ray-spilleren DMP-UB900 som både støtter HDR (High Dynamic Range) og et bredt fargespekter (BT.2020). Samtidig får man med UB900 en avansert bildeteknologi som blant annet inkluderer finesser som Chroma Processing og høy graderingsgrad (high gradation processing).

En enda bedre fargegjengivelse

Med UB900 får du glede av den nyutviklede 4K High Precision Chroma Processor. Denne forbedrer fargegjengivelsen i dekodede 4K-signaler (4:2:0) i Ultra HD Blu-ray innhold til 4K (4:4:4). Kort fortalt vil avansert teknologi i UB900 jobbe i bakgrunnen for å legge til fargeinformasjon der dette mangler i innholdet. Resultatet er film og bilder med enda mer dybde og farge enn tidligere.

Hvorfor velge Ultra HD Blu-ray?

UB900 strekker seg i tillegg lengre enn å kun støtte 4K-kvalitet. Den støtter HDR og gir virkelighetsnære 4K-bilder med en høy bildefrekvens på opp til 60p, samt en lysstyrkerekkevidde på opp til 1000 - 10 000 nits og det brede fargespekteret BT.2020. Du er dermed sikret en Blu-ray spiller som gir naturlig dybde og levende farger gjennom jevn bevegelse i bildene og sterke kontraster mellom lyse og mørke områder.

Like god lyd som bilde

UB900 gir også en lydkvalitet som matcher bildet. Dette er mulig ved hjelp av en optimalisert strømforsyning med høy kapasitet, samt deler som tilsvarer de man finner i et Hi-Fi-anlegg. Disse jobber for å optimalisere lydavspillingen ved å redusere indre eller ytre støy, i tillegg til at de støtter flere høyoppløste lydformater som DSD og ALAC.

Med flere lydinnganger er UB900 tilrettelagt for anlegg og systemer i de tusen hjem. Unødvendig støy begrenses av en ny twin HDMI-løsning som skiller lyd- og videosignaler. Spilleren støtter i tillegg analoge 7.1-kanaler og kobler seg da direkte opp mot hjemmekinosystemet for en naturlig surround-lyd. Hver kontakt er gullbelagt, dette for å sikre gode signaler og unngå oksidering. Spilleren kan i tillegg simulere de karakteristiske lydene man får fra rørforsterkere.

4K-netverksfunksjoner

4K Video / Jpeg

Bruk UB900 til å se på 4K-videoer eller bilder fra kamera eller videokamera.

DLNA

Del innhold, filer, bilder og videoer ved å koble sammen flere enheter i huset til UB900.

Video on Demand

UB900 støtter flere populære VOD, Video on Demand-tjenester med 4K-innhold.

Powered by Labrador CMS