Sony BRAVIA 4K og Full HD TV

Pressemelding fra Sony 6. januar 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Sonys 4K TV-er åpner opp for en verden av underholdning med Android TV

Sony tar din TV-opplevelse til et nytt nivå med den nye, vakre BRAVIATM-serien for 2015. Med 12 nye 4K Ultra HD TV-er, er det mye å glede seg til. Fra sensasjonell 4K bildekvalitet og intuitiv Smart TV-brukeropplevelse – som kombinerer Android TVTM med Sonys One-Flick Entertainment – til en enda slankere design og fantastiske detaljer av høyoppløst lyd.

Få den ultimate 4K-opplevelsen med 4K-prosessoren X1

Helt nytt for 2015-serien er Sonys 4K-prossesor X1 som tilfører en utrolig klarhet til alt du ser på, enten det er 4K-innhold, HD-, SD- eller lavoppløst nettinnhold. Den kraftfulle X1-brikken er nøkkelen til utrolige 4K-bilder ved at den legger til rette for bedre skarphet, fantastiske farger og høyere kontraster. Enhver kilde blir intelligent analysert for å sikre at alle 4K-detaljer er inkludert, og både SD og HD blir forsiktig oppskalert til nær 4K-kvalitet. Bildestøy blir også redusert, mens kontrastene i bildet blir dynamisk forbedret for skarpe høydepunkter og dype svartfarger.

Utforsk en ny verden med Android TV

Også helt nytt i år er Android TV som gjør din TV-opplevelse smartere enn noen gang. Se for deg alt du elsker å gjøre på ditt nettbrett eller på din smarttelefon: Nå kan du gjøre det på en stor skjerm! Sony Android TV lar deg utforske en verden av filmer, musikk, bilder, spill, søkealternativer, apper og mer – alt levert til deg med Sonys flotte bilde- og lydkvalitet.

Via den innebygde mikrofonen på touchpad-kontrollen kan du bruke Voice Control til å søke etter innhold, stille spørsmål og kontrollere din TV. Med Google™ Cast™ Ready kan du enkelt sende innhold fra din smarttelefon eller nettbrett til TV-en. Raskt, morsomt og enkelt.

Det har heller aldri vært enklere eller mer avslappende å utnytte det beste BRAVIA kan tilby, med raskt og intuitivt brukergrensesnitt som plasserer en verden av innhold, apper og mer under dine fingertupper. One-Flick Entertainment lar deg bla gjennom TV-kanaler, internett-videoer, bilder og annet innhold fra en behagelig posisjon i sofaen – bare bruk den intuitive touchpad-kontrollen.

Den nye serien av BRAVIA 4K og Full HD TV-er fra Sony er tilgjengelig fra februar 2015.

Høydepunkter ­– 2015 4K TV-er

X94C/X93C-serien: Alt-i-ett 4K TV-er med den beste bilde- og lydkvaliteten i slankt “Wedge”-design

    1. Verdens første TV som er kompatibel med høyoppløst lyd (forovervendt diskant, DSEE HX som oppskalerer komprimerte lydfiler som MP3 til nær høyoppløst lydkvalitet)

    2. Ny 4K-prosessor X1 som oppgraderer bildekvaliteten til enhver 4K-kilde og forsterker farge, lysstyrke og dynamisk område

    3. Sony Android TV sammen med One-flick Entertainment

X90C-serien: Det nye ultraslanke designkonseptet “Floating Style” 4K TV

    1. Verdens slankeste LCD TV – ca. 4,9mm på sitt slankeste

    2. Ny 4K-prosessor X1 som oppgraderer bildekvaliteten til enhver 4K-kilde og forsterker farge, lysstyrke og dynamisk område

    3. Sony Android TV sammen med One-flick Entertainment

Utrolig slank design på verdens tynneste 4K-TV

BRAVIA-serien 2015 er ikke bare smartere, alle TV-ene er også slankere. Den imponerende X90C kommer i et nytt flott «Floating Style»-design som kun er 4.9mm tykt[2]. Takket være de innovative veggfestene som følger med i esken er X90C virkelig et kunstverk når den henges opp på veggen.

Oppskaler alt du hører til høyoppløst lyd

Høyoppløst lyd har sin TV-debut i 2015 på X94C og X93C. Høyoppløst lyd referer til all lyd som har bedre kvalitet enn CD. Takket være DSEE HX vil dialoger, musikk eller annen lyd automatisk blir oppskalert til høyoppløst kvalitet for en mer engasjerende og naturtro lytteropplevelse.

Powered by Labrador CMS