Panasonic ALL Soundbar og Speakerboard

Pressemelding fra Panasonic 23. februar 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Kompakt hjemmekinolyd

Nye hjemmekinoanlegg, fire lydplanker og to speakerboards vil gi kinofølelsen hjemme. Stikkord er trådløs tilkobling, forbedret lydkvalitet og Bluetooth-streaming.

ALL-serien vår utvides med enda flere nyheter. Lydplanken SC-ALL70T og speakerboardet SC-ALL30TH tilbyr trådløs tilkobling til hjemmet. Du kan streame musikk til flere rom, eller koble dem med den nye SC-ALL2-høyttaleren for et trådløst 5.1 surroundanlegg.

Lydingeniørene hos Panasonic har for både lydplankene (SC-HTB885, SC-HTB690, SC-HTB485 og SC-ALL70T) og speakerboardene (SC-ALL30T og SC-HTE200) lagt vekt på å redusere lydforstyrrelser og finjustere hele lydpaletten til høyeste frekvens. Resultatet er god og balansert lyd som gjengir lydbildet slik det er ment å være. Lydplankene leveres med en trådløs subwoofer som gir rund og fyldig basslyd av bedre kvalitet enn man forventer av et produkt med et så kompakt design.

Lydplanken SC-HTB885 er utstyrt med fem integrerte høyttalere. Funksjonen Clear Dialouge gir kraftig surroundlyd som gjør at stemmene kommer klart frem. Den nye generasjonen av Lincs D-Amp minimerer lydforstyrrelsene som typisk finnes i de digitalt komprimerte innspillingene.

Kompakt format

Speakerboardene SC-ALL30T og SC-HTE200 har integrert Long Aero Stream Port og Dual Integrated Subwoofer for dyp og dynamisk bassgjengivelse, uten en separate høyttaler. Funksjonen integrerer to subwoofere og innovative porter for å gi basslyden mer plass å bevege seg på, sånn at den relativt kompakte høyttaleren kan produsere en kraftig bass.

Streaming og 4K

Via smarttelefonen eller nettbrettet kan du koble de nye modellene til høyttalerne via Blutooth for streaming av musikk, podcaster eller DAB-radio. Alle høyttalerne (utenom SC-HTB485) kan også spille av 4K-innhold fra for eksempel en PC eller Blu-ray-spiller via en HDCP 2.2-tilkobling.

Den nye serien av lydplanker består av: SC-HTB885, SC-HTB690, SC-HTb485 og SC-ALL70T. Speakerboard-nyhetene består av: SC-ALL30T og SC-HTE200.

Powered by Labrador CMS