EUROPA MÅ VENTE PÅ 4K-SPILLEREN

Sony har bekreftet at de ikke lanserer en 4K-tjeneste i Europa i den nærmeste fremtid.

Publisert Sist oppdatert

I USA lanserte det japanske selskapet i juli enheten FMP-X1 – en 4K Ultra High Definition Media Player, med ti filmer inkludert. Enheten skal trolig inngå i tjenesten Video Unlimited 4K, som vil bli lansert senere i 2013, har Sony varslet.

Til What Hi-Fi forteller Paul Gyles, sjef for Sony UKs hjemmeunderholdningsavdeling, at det på nåværende tidspunkt ikke er noen planer for 4K-tjenesten verken i Storbritannia eller Europa for øvrig. På tross av dette, lanserer Sony i Europa nå to TV-er som kan vise 4K-innhold.

Utvidet Blu-ray

Sony vil gi alle eiere av disse muligheter til å se 4K-innhold så snart tjenestene starter i de respektive markeder

What Hi-Fi skriver at de ikke vet årsaken til at Sony ikke lanserer 4K-streamingtjenesten på vårt kontinent med det første, hvorvidt det er av tekniske eller rettighetsmessige årsaker.

Gyles sier til magasinet at Sonys TV-er er fremtidssikre, og at Sony vil gi alle eiere av disse muligheter til å se 4K-innhold så snart tjenestene starter i de respektive markeder.
Det er snakk om en utvidelse av Blu-ray-formatet til å omfatte 4K-innhold. Hva som skjer med dette, avklares i løpet av 2013.

Powered by Labrador CMS