Panasonic SC-HTB880, SC-HTB680, SC-HTB580 og SC-HTB8

Pressemelding fra Panasonic 24. mars 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Panasonic lanserer lydplanker, Speakerboard og hjemmekino-system

Panasonic frir til hjemmeunderholdnings-entusiasten

I dag lanserte Panasonic Audio-produkter for den kvalitetsbevisste hjemmeunderholdnings-entusiasten. De avdukede produktene bestod av 4K hjemmekino-system, en ny serie med slanke lydplanker, tre hjemmekino-systemer og en oppgradert versjon av Panasonics Speakerboard som ble lansert i fjor, nå tilpasset større TV-skjermer.

Slanke lydplanker med 4K-muligheter

Panasonic lanserte i tillegg sin 2014-serie med slanke lydplanker man kan henge på veggen. Med modellene SC-HTB880, SC-HTB680, SC-HTB580 og SC-HTB8 er det enkelt å skape kinofølelsen hjemme. SC-HTB880-modellen har i tillegg en 4K Pass Through-funksjon som lar deg mate 4K-signaler direkte fra en Blu-ray spiller slik at TV-opplevelsen kan kombineres med lyden den fortjener. 

Topp-modellen SC-HTB880 sin hovedenhet består av front-, senter- og surround-høyttalere, sammen med en trådløs subwoofer og Multi Angle Sound leverer den 5.1 kanal med dynamisk lyd. Den er i tillegg utstyrt med LincS-Amp som gir klar lyd uavhengig av situasjonen.

Alle modellene kommer også med Clear-Mode Dialogue, en funksjon som gir inntrykk av at dialogen kommer fra midten av TV-skjermen framfor fra høyttalerne.

Lydplanke-modellene har et trekantet tverrsnitt som gjør dem slanke og tidsriktige, deres Delta Form Design bidrar i tillegg ikke bare med god lyd, men har også et slankt og tiltalende utseende som passer inn i ethvert interiør. Et skråstilt topp-panel gir ekstra plass for installasjon av større høyttaler-enheter.

Powered by Labrador CMS