Panasonic AX630, X940 og AX900

Pressemelding fra Panasonic 3. september 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Panasonic med tre nye toppmodeller av 4K-TV 

Det utvidede 4K Ultra HD TV-sortimentet for 2014 gir fantastisk bildekvalitet i kombinasjon med smarte funksjoner og pen design

Panasonic presenterte i dag tre nye toppmodeller i deres 4K Ultra HD TV-sortimentet for 2014. De nye modellene komplementerer den tidligere AX800-serien som ble lansert i mars og består av toppmodellserien AX630, ultrastore X940-serien og Panasonics flaggskipserie AX900. Alle vil gi TV-seerne uovertruffene hjemmekinoopplevelser.

AX630 – Toppmodeller med 4K-oppløsing

AX630-serien har en fantastisk bildeskarphet som viser hver eneste nyanse med perfekte detaljer. En Dual Core Plus-bildeprosessor gir høy lysstyrke, fantastisk sorthet og riktig dybde. AX630 har en tynn kantramme og blir tilgjengelig i tre størrelser – 55, 48 og 40 tommer.

X940 - 4K-bildekvalitet på ultrastor skjerm

Den nye ultrastore X940-serien kan skryte av en 85-tommers skjerm og et eksepsjonelt raskt panel for enestående 4K-oppløsning. Denne nye europeiske VIERA 4K UHD-modellen kombinerer den store skjermstørrelsen med høyeste filmkvalitet, banebrytende design og intuitive funksjoner for den ultimate hjemmekinopplevelsen.

AX900 – Flaggskipmodell med 4K som setter ny industristandard for bildekvalitet, design og smarte funksjoner

AX900-modellens leveres i 55 og 65 tommer, og er utstyrt med neste generasjons bildekvalitetsteknologi utformet for å oppnå tre hovedmål:

1. Oppnå optimalt sortnivå og fortsatt beholde et detaljrikt bilde ved hjelp av nøyaktige, rike og robuste egenskaper med Direct LED med Panasonics unike lysreguleringsteknologi (Local Dimming) 

2. Gjengi fargene slik regissøren ønsker det, og kalibrere for å passe alle lysstyrkenivåer. Takket være Panasonic Hollywood Laboratories tilbyr Panasonic nå, som første selskap, denne teknologien som tidligere bare har vært tilgjengelig for profesjonelle, i forbruker TV-er.

3. Bildekvalitetsytelse som perfekt optimeres ut fra miljøet TV-en brukes i. AX900 er først ut på markedet med videosignalbehandling tilpasset lysnivået for å levere en bildekvalitet som passer perfekt i din stue.

4K-innhold – i dag

Panasonics UHD 4K TV-modeller tilbyr det bredeste utvalget av innganger for å garantere at du maksimerer muligheten for å kunne se så mye 4K-materiale som mulig.

I liket med AX900, X940 og AX800 er også AX630 utrustet med den nye 4K HDMI-inngangen med 60p-støtte. Den er kompatibel med High-bandwidth Digital Content Protection (HDCP) 2.2 protocol. Det gjør det mulig med rask overføring av 4K-materiale og gjør det lettere å koble til blant annet 4K-kompatible set-top-bokser og personlige datamaskiner. Dessuten er det avansert støtte for oppskalering som gjør at du kan se på Full HD Blu-ray-filmer eller TV-serier med oppsiktsvekkende bildekvalitet.

Dessuten er X940 og AX900 utstyrt med en DisplayPort 1.2a-terminal, noe som innebærer at spillentusiaster enkelt kan nyte de siste dataspillene med høy detaljrikdom og høy skarphet. Enheten er sikret for fremtiden med en H.265 (HEVC)-dekoder som kan lese 4K-innhold fra en stor mengde ulike online-leverandører.

Ekstrafunksjoner: 4K Photo Viewer, 4K Swipe & Share, videavspilling i 4K fra USB, SD-kort eller internettkilder, 4K-nettlesere og Panasonics 4K Channel.

Powered by Labrador CMS