50 øre fra første kopi

- Elkjøps ambisjon er å tilby markedets rimeligste og mest brukervennlige fremkallingstjeneste, sier salgsdirektør Atle Lillehagen i Elkjøp.

Elkjøp lanserer en nettbasert fototjeneste for fremkalling av digitale bilder, med priser fra 50 øre per bilde. Bildene lastes opp via internett, og hentes hos nærmeste Elkjøp varehus eller sendes hjem i posten.

- Salget av digitalkameraer er sterkt økende og rundt 45 prosent av norske husstander har i dag internett med bredbåndshastighet. Dette åpner for nye muligheter, sier Lillehagen i en pressemelding.

Elkjøp har lagt seg på en prispolitikk der det skal være rimelig å fremkalle kun ett bilde. For kunder som selv henter bildene hos Elkjøp, koster fremkalling 50 øre per bilde i 10x15 cm – fra første kopi.

- Norske forbrukere fotograferer mer enn noen gang, men en stor del av disse bildene blir aldri fremkalt. Med rask opplasting på nettet samt mulighet til å kopiere bilder til en lav pris uansett antall og størrelse, tror vi flere vil sørge for å få kopier av sine favorittbilder, sier Lillehagen.

Powered by Labrador CMS