Nikon KeyMission 360

Pressemelding fra Nikon 5. januar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Utfordrer actionkamera markedet med 360 grader

Nikon tar et langt første steg inn på actionkameramarkedet med vanntette og robuste KeyMission 360 som kan spille inn film i 360 grader i 4K UDH-kvalitet. Et kamera som er utviklet for å takle alle forhold som forventes av et actionkamera.

Ved å kombinere 4K UHD og 360 grader tar Nikon et reelt steg inn i et marked hvor produktene til nå har hatt begrensede muligheter til å spille inn bilder og film i 360 grader. Dette er teknologi Nikon nå gjør tilgjengelig for folk flest. Kameraet har kombinert bildesensor og objektiv på begge sider av kameraet. Bilder og film kombineres i kameraet for å skape et høyoppløselig og realistisk resultat i 360 grader.

Vanntett og robust

KeyMission 360 er vanntett ned til hele 30 meter uten separat undervannshus. I tillegg er kameraet ekstra robust for å takle støv, kulde og støt. Effekten av kamerabevegelser reduseres takket være elektronisk vibrasjonsreduksjon som aktiveres via apper. Dette gir skarpe og tydelige opptak.

For alle forhold

Kameraet er utviklet for å kunne brukes under alle forhold det forventes at et actionkamera. Det er brukervennlig og hendig slik at du enkelt skal kunne forevige alt av sports- og fritidsaktiviteter.

Vises på CES i Las Vegas

Prototypen av KeyMission 360 vises frem for første gang under messen CES i Las Vegas som finner sted mellom 6. og 9. januar. Kameraet og ekstrautstyr blir tilgjengelig i løpet av våren i utvalgte land, men ikke i Norge i første omgang.

Powered by Labrador CMS