Stefan Svensson i Audio Pro med Addon A10, som kommer i to gråfarger. Foto: Stian Sønsteng

MULTIROM I TOPAKNING

Audio Pro selger gjerne sine multiromhøyttalere Addon A10 i topakning, med en liten rabatt, men understreker at de spiller bra også alene.

Publisert

– Her hos Elkjøp koster én høyttaler 1.800 kroner, mens du får to for 3.500. Da kan man i appen sette dem opp som stereohøyttalere, eller man kan bruke dem i ulike rom. Her er mulighetene mange, med få begrensninger, og Addon 10 kan kombineres med våre øvrige oppkoplede wifi-høyttalere. Mange setter på at vi har knapper der man kan forhåndsprogrammere kanaler eller spillelister, slik at man kan skru på radiokanalen eller musikken uten å gå via appen, sier produktsjef Stefan Svensson i svenske Audio Pro.

Fagbladet Elektronikkbransjen møter ham på Elkjøps opplæringsmesse Campus Tech i juni.

Fantastisk mottakelse

– Addon A10 kom i salg før jul, og mottakelsen har vært fantastisk. Den har et nytt design for oss, er sylinderformet og kledd i stoff, med en høyde på 19,3 og en diameter på 14 centimeter. Den har et utseende som er tiltalende for mange, og selv om den er vår minste høyttaler spiller den ganske kraftig, sier Svensson.

Mange setter på at vi har knapper der man kan forhåndsprogrammere kanaler eller spillelister

Når Addon 10 står alene, spiller den i mono.

– Hvordan er lyden på disse sammenlignet med C-modellene dere kanskje er mest kjent for?

– Volumet er litt lavere, men konstruksjonen gir mye bass i en såpass liten høyttaler. Vi bruker en BMR-diskant på 1,25 tommer som spiller ned til 300Hz og har en dedikert basshøyttaler på 3 tommer som tar hånd om de laveste tonene, sammen med to passive radiatorer på 4,5 tommer. Denne konstruksjonen gir bra bass også når man skrur opp volumet, sier Svensson.

– Hvordan vil du beskrive lyden til Audio Pro?

– Vi har en lydfilosofi der vi vil gi en hyggelig bass og et behagelig mellomregister og diskant. Slik sett skiller ikke Addon A10 seg fra vår øvrige portefølje, sier Svensson.

Artikkelen ble første gang publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 4/2019, som ble distribuert 28. august. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.
Powered by Labrador CMS