CANAL DIGITAL PÅ FLERE SKJERMER

Canal Digital lanserer nye tjenester: to arkivtjenester med Disney- og SF-innhold for barn, samt muligheten til å se film fra C More hvor man vil.

Publisert Sist oppdatert

Sistnevnte tjeneste heter C More Play, og gjør det mulig for selskapets parabolkunder å se film via strømmingstjenesten Canal Digital Go på Ipad, datamaskiner og Canal Digitals mottakerboks. C More arbeider med en løsning slik at man også går tilgang til innholdet via smarttelefoner med Ios og nettbrett med Android.

– Med vårt nye filmtilbud flytter vi TV-tilbud vårt ut på enda flere skjermer og kundene får mer frihet i forhold til hvor og når man ønsker å se på TV. C More Play tilbyr over 2000 filmer og TV-serier og har rundt 300 filmpremierer i året, og følger med når man abonnerer på C Mores filmkanaler som koster 79 kroner i måneden. Med dette mener jeg vi i dag lanserer Norges desidert beste filmtilbud, sier Petter Carlsen, administrerende direktør i Canal Digital Norge, i en pressemelding.

Disney og SF

Med dette mener jeg vi i dag lanserer Norges desidert beste filmtilbud

En annen nyhet fra distributøren, er at de legger to nye tjenester inn i sin portal Canal Digital Go. Kunder som har abonnement på Disney Channel får kostnadsfritt tilgang til filmer og TV-serier fra Disney. I løpet av et år vil tjenesten tilby rundt 180 titler, som Phineas og Ferb, Magikerne på Wavery og Ultimate Spiderman.

Barnas SF-favoritter vil koste 79 kroner per måned i Canal Digital Go, og vil inneholde rundt 1.100 titler med filmer som Brannmann Sam, Kaptein Sabeltann, Elias, Byggmester Bob og Pippi.

De nye underholdningstjenestene på Go vil være tilgjengelig for alle parabolkunder med dekodere fra ADB. Tjenestene vil bli lansert for kabelkunder på et senere tidspunkt.

Powered by Labrador CMS