LG Mini Printer Pocket Photo

Pressemelding fra LG Electronics 9. september 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

TA BILDER MED MOBILEN OG SKRIV UT DIREKTE MED LGs NYE MINISKRIVER

LGs Mini Printer Pocket Photo er en av de morsomste innovasjonene som LG har lansert. Ta bilder med mobiltelefon, pare via Bluetooth med NFC og skriv ut et bilde du kan ha i lommeboken eller på kjøleskapet. Enklere blir det ikke.

I dag tar vi flere bilder enn noensinne og lagrer enorme mengder digitale bilder på smarttelefoner, minnekort og PC-er. Men i blant kan det være gøy å få minner på papir. LGs nye bærbare Pocket Photo kan skrive ut fargebilder i perfekt lommebokstørrelse – 50 x 76 millimeter, og dette gjøres like raskt og enkelt som med et Polaroid-kamera.

– LG Pocket Photo er et veldig morsomt produkt, noe man raskt merker når man begynner å bruke det, sier Erik Åhsgren, nordisk produktspesialist for Home Entertainment i LG Electronics. Nå kan du ha en skriver med deg i lommen, så du når som helst og hvor som helst kan lage morsomme og enkle utskrifter vi tidligere brukte Polaroid-kameraer og fotoautomater til. Legger vi i tillegg til alt det kreative du kan gjøre med bildene i vår smarttelefon-applikasjon, skaper vi enda flere bruksområder for Pocket Photo.

Bare fantasien setter grensen for hva du kan bruke en LG Pocket Photo til. Ta et blinkskudd av familien og fest bildet på kjøleskapet, putt det i lommeboken eller ta det med på jobb. Ta bilder på festen og la gjestene få med seg et bilde av seg selv når de går. Skriv ut en «selfie» av deg og en venn. Lag personlige invitasjons- eller takkekort og skriv dem ut ved hjelp av LG Pocket Photo.

LG Pocket Photo veier bare litt over 200 gram, og kan lett ligge i lomma eller vesken. Den inneholder ingen blekkpatron, og bildene skrives ut på et spesielt papir som heter Zink™ photo paper 2.0 som inneholder krystaller med RGB-farger. Deretter behandles bildene med en mikrobrenner i Pocket Photo for å generere høykvalitets fargebilder med en oppløsning på 640 x 1224 piksler.

LG Pocket Photo bruker Bluetooth-teknologi for å ta bilder, slik at det er enkelt å skrive ut fra en smarttelefon uten å måtte bruke ledninger. Skriveren støtter også NFC, som gjør den enda enklere å pare med en Android-telefon.

Kreative bilder med LGs smarttelefon-app

LG har også utviklet en smarttelefon-app som gjør det enda morsommere å bruke Pocket Photo-skriveren. Med applikasjonen kan du redigere bildene direkte før de skrives ut. Brukeren kan legge på filtre, lage kollasjer, legge på rammer og effekter som allerede er lagret, og legge til maler som f.eks. takkekort, bursdagskort og invitasjoner. Appen gjør det også enkelt både å lage og legge inn QR-koder med informasjon som webadresser, datoer og adresser som er perfekte for invitasjoner og lignende.

Pocket Photo-appen er kompatibel med både Android og iOS, og kan lastes ned gratis fra Google Play eller iTunes.

Pris og tilgjengelighet

LG Pocket Photo er tilgjengelig til en veiledende pris på kr 1.290 inkl. mva.

Tekniske spesifikasjoner:

·  Bluetooth

·  Micro USB

·  USB

·  NFC

·  Oppløsning: 640x1224 piksler

·  Utskriftshastighet: 40 sekunder per papir

·  Størrelse (B x H x D): 72,4 x 120,9 x 24,0 mm

·  Vekt: 212g

·  Farge: Sølvfarge

Powered by Labrador CMS