Sony PlayMemories

Pressemelding fra Sony 10. januar 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Sony lanserer PlayMemories

Se HD-filmer og -bilder som er tatt med digitalkameraer og videokameraer på en rekke ulike enheter

Nå lanserer Sony sin PlayMemories-serie, som består av tre ulike tjenester og applikasjoner som lar deg se videoer og bilder på LCD-TV-er, PC-er, nettbrett og smarttelefoner.

PlayMemories gjør det enkelt å se på, redigere og dele videoer og bilder når som helst, hvor som helst og på en rekke ulike enheter.

Sony har allerede et stort utvalg av produkter og tjenester som hjelper deg med både å fange hverdagsøyeblikk og å få videoer og bilder i profesjonell kvalitet, og med PlayMemories får du en enda bedre bildeopplevelse etter at bildene er tatt.

PlayMemories-serien består av tre ulike produkter/tjenester:

• PlayMemories Online – en nettskybasert tjeneste som gjør det enkelt å administrere og dele videoer og bilder

• PlayMemories Home – et program som lar deg organisere og redigere videoer og bilder på en PC

• PlayMemories Studio – en applikasjon som lar deg organisere, redigere og se videoer og bilder på en PlayStation 3

PlayMemories Online

– Blir gratis tilgjengelig våren 2012[1] Sonys nettskytjeneste gjør det enkelt å laste opp videoer og bilder som du har tatt med digitalkameraer eller videokameraer, for deretter å se på dem på kompatible BRAVIA-TV-er, PC-er, nettbrett eller smarttelefoner, når som helst og hvor som helst. For å bruke denne streaming-tjenesten logger du deg bare på Sony Entertainment Network-kontoen din som vanlig. For mer informasjon, vennligst besøk http://playmemoriesonline.com.

PlayMemories Home

– leveres med alle Sonys bilde- og videoprodukter fra og med januar 2012 PC-programvaren PlayMemories Home leveres fra og med nå sammen med alle digitalkameraer og videokameraer fra Sony, og lar deg overføre, organisere, se på, redigere og dele bilder og videoer.

• Organiser og se på: Det brukervennlige grensesnittet gjør det enkelt å laste opp bilder til nettskyen fra hvilken som helst PC, og med ”Calendar View” og ”Map View” er det ukomplisert å organisere videoer og bilder etter tid eller sted.

• Rediger: Det er enkelt å redigere og kopiere 2D- og 3D-bilder til en Blu-ray-plate.

• Del med andre: Det er praktisk og morsomt å laste opp bilder og videoer til blant annet PlayMemories Online, Facebook og YouTube.

PlayMemories Studio

– tilgjengelig i PlayStation Store fra og med våren 2012 Som følge av den kraftige prosessoren i PlayStation 3 er det uproblematisk å zoome inn på og bla gjennom videoer og store bildefiler. Det er også morsomt å kunne redigere HD-videoer rett på TV-skjermen, og det er like enkelt å administrere bilder med en trådløs PlayStation 3-kontroll som å spille et spill. Du kan også fjernstyre applikasjonen med en PlayStation Vita eller en PSP (PlayStation Portable) ved hjelp av ”Remote Play”. En gratis tidsbegrenset prøveversjon kan lastes ned fra PlayStation Store.

 Organiser og se på: Se på alle bilder som er lagret på PlayStation 3-konsoller, kameraer, eksterne harddisker og tilkoblede USB-lagringsenheter. Det er også enkelt å søke etter og organisere bilder etter tid eller sted.

• Rediger: Det er enkelt å legge til musikk eller visuelle effekter, som for eksempel sakte film. Det å legge til tekst i opptakene dine er også like morsomt og ukomplisert som å spille et spill.

• Del med andre: Det er raskt og enkelt å laste opp materiale til Facebook, PlayMemories Online og andre tjenester.

Powered by Labrador CMS