Samsung SleepSense

Pressemelding fra Samsung 3. september 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Samsung presenterer store nyheter i mindre format på årets IFA i Berlin

Samsung SleepSense

Teknologi, vitenskap og brukervennlighet – sikre din kvalitetssøvn med nye Samsung SleepSense

Å våkne i det perfekte øyeblikket eller overvåke eget søvnmønster er to vanskelige oppgaver å gjøre selv. For å få maksimalt ut av din søvn og få en oversikt over ditt søvnmønster presenterer Samsung SleepSense. Avansert teknologi, medisinsk vitenskap og brukervennlig grensesnitt kombineres for å gi deg total oversikt og kontroll over din søvn. Ved å legge en trådløs sensorplate under madrassen, laste ned applikasjonen og koble de sammen, er Sleepsense klar til å registrere mens du sover.

Den nøyaktige sensoren måler pulsen, pusten og bevegelsene dine med en sikkerhet på opp til 95%* for en omfattende søvnanalyse. SleepSense følger din søvnadferd og passer på at du våkner på den beste måten. Sammen med Dr. Christos Mantzoros, professor ved Harvard Medical School, har Samsung utviklet en applikasjon som gir personlig og profesjonell ekspertrådgivning for å bedre kvaliteten på din søvn, med din livsstil, matvaner og fysiske aktivitet i minnet. Koble andre av Samsungs smarte produkter som TV, høyttalere eller luftvarmepumper til SleepSense for et optimalisert og tilpasset søvnmiljø.

*Basert på Samsungs egne testresultater.

Powered by Labrador CMS