PlayStation Plus

Pressemelding fra Sony Playstation 13. november 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Systemoppgraderingen v2.00 til PlayStation®Vita gir PlayStation®Plus til fans av bærbar spilling

PlayStation®Plus-abonnenter kan nå glede seg over eksklusive PlayStation®Plus-fordeler på sin PlayStation®Vita uten ekstra kostnader.

Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) kunngjorde i dag at de som en del av systemoppgraderingen v2.00 for PlayStation® Vita (PS Vita) vil slippe PlayStation® Plus, en abonnementstjeneste fra PlayStation® Network, til PlayStation® Vita. Abonnementstjenesten, som gjør at fansen kan få enda mer ut av verdens kraftigste håndholdte konsoll, vil være tilgjengelig på PS Vita fra 20. november, og for eksisterende PlayStation®3 (PS3)-abonnenter vil den være tilgjengelig uten ekstra kostnader.

PS Plus tilbyr abonnentene enda mer med utgivelsen av PS Plus på PS Vita. Som en del av spillpakken Instant Game Collection, vil abonnenter kunne glede seg over PS Vita-titler som Uncharted: Golden Abyss™, Gravity Rush og Chronovolt. Medlemmer vil ha tilgang til fire spill per måned, i tillegg til mange andre ekstra goder, slik som spilling uten ekstra kostnad, eksklusive rabatter og lagring på nettet.

PlayStation®3 (PS3)-fans trenger ikke bekymre seg. Hvis du allerede eier en PS3 og er medlem av PS Plus, kan du nyte godt av funksjonene og tjenestene i PS Plus både på PS3- og PS Vita-systemene, uten ekstra kostnader.

Spillpakken Instant Game Collection går over begge plattformer, så spillere vil alltid ha et bibliotek på 14 spill, og hver måned kommer det minst 5 nye spill, noe som tilsvarer 65 spill per år til PS3 og PS Vita. Spillere vil også motta automatiske oppdateringer fra tjenesten slik at de har full oversikt over de siste programvare- og spilloppdateringene til PS3 og PS Vita.

En annen fordel som går på tvers av plattformene, er at spillere kan stille inn trophyer og spillagringer slik at de synkroniseres automatisk, og tilgang til nettlagring som aldri før gir fans inntil 2 GB å lagre spill på (1 GB på PS3 og 1 GB på PS Vita). Det er dessuten enkelt å binde seg til PS Plus, med abonnementer som varer i 90 dager og 365 dager.

Om PS Vita™

PS Vita™ er en nylig tilvekst til PlayStation-familien som gir spillere innovative nye måter å spille og kommunisere på mens de er på farten. Dens unike, intuitive og varierte kontroller gjør det mulig med rike og fengslende spillopplevelser, mens full integrering med PlayStation®Network og en mengde nettverksfunksjoner lar spillere øyeblikkelig utforske og nyte sosial spilling og flerspillerspill. Gå til www.eu.playstation.com for å finne ut mer.  

Powered by Labrador CMS