LG Smart-TV med Netflix

Pressemelding fra LG 18. oktober 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

NETFLIX LANSERES NÅ PÅ LG SMART-TV

Når den populære film- og TV-streamingstjenesten Netflix nå lanseres i Norge, er LG en av de første som tilbyr tjenesten til sine brukere via LG Smart-TV.

LG Electronics kan nå tilby Netflix som en av premiumtjenestene i LG Smart-TV. Med sine 27 millioner brukere er Netflix verdens største abonnementstjeneste for filmer og tv-programmer som streames via Internett. Når Netflix nå iverksetter sin etterlengtede lansering på det nordiske markedet, er LG en av plattformene som tilbyr tjenesten direkte til sine brukere.

– LG ønsker å tilby de aller beste Smart-TV-tjenestene til våre brukere, og vi er svært glade for å kunne presentere den enormt populære Netflix som et velkomment tilskudd i LG Smart-TV. For 79 kroner per måned* kan våre brukere raskt og enkelt få tilgang til Netflix sitt enorme utvalg av amerikanske, nordiske og internasjonale filmer og TV-programmer direkte i sin LG Smart-TV, sier Fredrik Lundqvist, nordisk produktspesialist innen Home Entertainment hos LG Electronics.

Så enkelt ser du Netflix i din Smart-TV

Netflix vil være tilgjengelig på samtlige av LGs produkter med Smart-TV som blir lansert i 2012, inklusive TV-apparater, hjemmekinosystemer, Blu-ray spillere og mediespillere. For å få tilgang til Netflix må brukeren først tegne et abonnement på Netflix sin hjemmeside www.netflix.no. Her finner man også mer informasjon om priser og utvalg.

Brukere som allerede eier en 2012 versjon av Smart-TV-produkter fra LG, må installere en programvareoppdatering som automatisk blir sendt ut via Internett.** Deretter kan man enkelt finne Netflix blant premiumtjenestene i LG Smart-TV og få tilgang til tusenvis av timer med underholdning som inngår i sortimentet, inklusive et utvalg av de mest populære filmene og TV-programmene.

Brukervennlighet står i fokus for LG Smart-TV

LG har fått mye positiv omtale for sin Smart-TV-portal, nyligst i en prestisjefylt EISA-utmerkelse for Europas beste Smart-TV 2012. I stor grad skyldes dette den gyrobaserte fjernkontrollen Magic Remote som fungerer som en datamus og gjør det enkelt å styre Smart-TV en. LG har også fått rosende omtale for det brukervennlige grensesnittet i LG Smart-TV, med god oversikt over premiuminnhold, apper og funksjoner. Det finnes også mulighet til å skreddersy startskjermbildet slik at man lettere får tilgang til sine egne favorittfunksjoner og apper.

* Angitt månedskostnad gjelder ved lansering. Priser, abonnementsformer og innhold bestemmes av Netflix uten innblanding av LG Electronics.

** Oppdateringen er direkte tilgjengelig ved lansering i LGs Smart-TV-apparater fra 2012. Oppdateringen beregnes å være tilgjengelig for AV-produkter, som f.eks. hjemmekinosystemer og Blu-ray-spillere, fra og med begynnelsen av november.

Powered by Labrador CMS