LG Smart TV-tjenesten 3D World

Pressemelding fra LG Electronics Nordic 19. april 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

En verden av 3D når LG lanserer ny Smart TV-tjeneste

LG lanserer den nye Smart TV-tjenesten 3D World, en tjeneste som kostnadsfritt* tilbyr premiummateriale til alle som har en LG Cinema 3D-TV med Smart-TV-funksjon. Tjenesten er tilgjengelig i over 70 land, inkludert Norden.

Via 3D World gir LG deg tilgang til høykvalitets 3D-innhold innen kategoriene underholdning, sport, dokumentarer, barneprogram og livsstilsprogram, direkte via TVens Smart TV-grensesnitt.

Uansett interesse – idrett, reise, mote, matlaging eller natur, finnes det noe for alle i 3D World. Utover det eksisterende innholdet planlegger LG å inngå nye samarbeid med flere globale distributører, for å kontinuerlig styrke 3D-utvalget, og gi brukerne interessant og relevant innhold.

– 3D World er en viktig del av LGs langsiktige strategi når det gjelder å tilby et bredt utvalg av innhold til våre 3D-TV-eiere. I 3D World er det nå gratis og lettilgjengelig 3D-innhold som alle kan glede seg over. Dette er noe som har vært svært etterspurt blant flere brukere, ettersom manglende 3D-innhold har sådd tvil rundt hvorvidt man ønsker å få seg 3D-TV eller ikke, sier Fredrik Lundqvist, nordisk produktspesialist for Home Entertainment i LG Electronics.

Slik ser du 3D

Det finnes ulike måter å få tilgang til 3D-innhold på. Brukeren kan se 3D-filmer via en 3D-blu ray, og med 2D- til 3D-konvertering kan alt vanlig innhold gjøres om til 3D av god kvalitet. Nå begynner også 3D-TV-kanaler og introduseres på markedet. Med 3D World får 3D-interesserte altså ytterligere ett alternativ.

For å få tilgang til tjenesten trenger du en LG Cinema 3D-TV med Smart TV, samt internettilgang. I 2011-modellene finnes 3D World lett tilgjengelig som en applikasjon på forsiden av Smart TV. I 2012-modellene finnes 3D World som et integrert kort på startskjemen.

Slik fungerer LG Cinema 3D

Teknikken i LG Cinema 3D er den samme som brukes på 3D-kino. Her sitter teknikken i TVen og ikke i brillene, slik det var tidligere. Ettersom seeren ser på skjermen gjennom tynne og lette cirkulærpolariserende briller uten batterier, oppfattes ikke flimmer eller annet som kan forstyrre opplevelsen. LG Cinema 3D lar seeren se bilder gjennom en bredere vinkel enn før, og gir tydelige bilder og 3D-effekt uansett hvor i rommet personen befinner seg. For mer informasjon, se http://www.lg.com/no/cinema3d.

Høykvalitets 3D-materiale blir enda lettere tilgjengelig med den globale, kostnadsfrie innholdstjenesten 3D World. Samarbeid med globale distributører av 3D-materiale har ført til et bredt utvalg som kun vil vokse i fremtiden.

Powered by Labrador CMS