Panasonic hadde eget demorom for å vise verdens største plasma-TV med 3D. Skjermen var på 103 tommer. – I tillegg til denne viser vi hele produktlinjen for kommende sesong på messen, sier nordisk nøkkelkundesjef Conny Thelberg. Foto: Erik Andersen.

103 TOMMER 3D FRA PANASONIC

Panasonic tok skrittet fullt ut og viste 3D-TV på sin største kommersielle skjerm.

– Vi viser den nye produktlinjen vår for TV og den nye teknologien. Dette er bra timet for Elektrofil, sier nøkkelkundeansvarlig Conny Thelberg hos Panasonic.

De nye TVene fra Panasonic kommer nå i april/mai og vil bli distribuert i alle kanaler. 3D er det store satsingsområdet nå. En 50-tommers 3D TV regner Thelberg med vil koste rundt 25.000 kroner til å begynne med. Etter hvert kommer 3D opp til 65-tommers skjerm. Da til en pris på cirka 44.000 kroner.

Når det gjelder foto, lanserer Panasonic nå en etterfølger til storselgeren TZ7. Den heter TZ10. Den har fått forbedringer først og fremst i form av GPS-teknologi som gjør at man kan se på et kart hvor bildet er tatt (geotagging). Også dette kameraet er av type mikro 4:3. Sortimentet til Panasonic blir også økt med flere modeller av systemkameraer uten speil.

Nå kommer Panasonics første LCD LED-TV. Den første modellen har sidebelysning. Først kommer en 42-tommer i markedet. Prisen på LED-TVene vil være på samme nivå som de dyreste plasmamodellene, forteller Thelberg.

Atle Rønning hos Panasonic med 42-tommeren TXLD25E som har bak-LED. Kommer i butikkene april-mai. Foto: Stian Sønsteng.
Til toppen