Crumpler-ansvarlig Katrine Brat Bilstad viser en sekk med navnet Turkish Shower og en bag med navnet Messenger Boy. Foto: Erik Andersen.

30 ÅRS GARANTI PÅ SEKKER OG VESKER

Crumpler har et bredt produktutvalg med flere farger. Selskapet legger stor vekt på kvalitet.

Det er Profil Data som markedsfører Crumpler-merket i Norge og Katrine Brat Bilstad er ansvarlig. På messen hadde Crumpler spesielle tilbud på fotoprodukter i form av vesker og sekker i et bredt utvalg.

– Dette er produkter med meget god kvalitet. Vi gir 30 års garanti på dem. De er sydd i et vannavstøtende tekstilmateriale. Produktene blir tegnet i Europa, men lages på egen fabrikk i Vietnam, sier Bilstad.

Profil Data var med også på fjorårets messe, men vista da ikke Crumpler-merket. I år var dette på en egen del av utstillingen.

– Men 30 års garanti?

– Ja, det holder vi. Da får brukerne en ny sekk eller veske hvis for eksempel glidelåsen går i stykker. Garantien dekker imidlertid ikke normal slitasje, sier Bilstad.

Crumpler har vært på det norske markedet i en del år og Bilstad har arbeidet med det de siste fire årene. Hun forteller at en spesiell sak for Crumpler er å lage fargekombinasjoner. Det skal gjøre at de ikke ser ut som ordinære fotovesker, slik at de som ser sekkene ikke så lett skjønner at de inneholder kostbart fotoutstyr. I hovedsak blir hvert produkt laget i fire fargevarianter. Inne i sekkene og veskene er det montert fleksible skillevegger

Til toppen