AEG Crystal Line

Pressemelding fra AEG 2. mai 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ny modulbasert koketopp fra AEG

AEG lanserer nå nye induksjons-, gass- og keramikkmoduler i et minimalistisk glassdesign som passer inn i alle kjøkken. Den nye ”Crystal Line” kolleksjonen fra AEG gjør at kjøkkenforhandlerne nå kan bistå kundene med kreative og skreddersydde matlagingssoner tilpasset hva de liker å tilberede og hvordan de ønsker å lage maten. 

De glatte, minimalistiske glassmodulene kan integreres med alle kjøkkenstiler, og kan enkelt kombineres med andre materialer, slik som tre, rustfritt stål, marmor – eller mer glass, som er en dominerende trend innen dagens kjøkkenarkitektur. Modulene kan også uten problemer integreres med øvrige apparater fra AEGs nye produktkolleksjon.

– Modulene fra Crystal Line, i likhet med de andre produktene fra den nye kolleksjonen, er utviklet for de som ikke bare forventer optimal ytelse, men som også nyter selve matlagingsprosessen og et elegant design, sier markedssjef Lena Wånemark i AEG Norge.

Det er også utviklet en designramme som kan kombineres med modulene på 36cm. Ved hjelp av rammen løftes de opp, og slik oppnås en ekstra dimensjon med en ramme av rustfritt stål rundt moduloppbygningen. Som tilbehør finnes også en flategrill som kan brukes på induksjonstoppen.

Et bredt utvalg av moduler

Crystal Line tilbyr alternativene induksjons-, gass- eller keramikkmoduler. Slik kan kjøkkenet skreddersys etter den oppvarmingsmetoden som passer forbrukerne best. Kolleksjonen inkluderer følgende moduler:

DirekTouch betjening for de elektriske modulene gir enkel og sikker betjening. Sonen stilles inn med enkel fingertuppberøring og kan fininnstilles med glidemekanismen. Displayet under glasset viser status til enhver tid.

Se flere nyheter fra Electrolux konsernet her:

Til toppen