AEG Street Hood

Pressemelding fra Electrolux 20. juni 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Designet for å gjøre en forskjell, konstruert for å være lydløs

Den veggmonterte Street Hood ovnsviften fra AEGs nye kolleksjon er en visuell dekorasjon som gjør sin plikt i bakgrunnen.

Street Hood er designet for å passe inn med øvrige kjøkkenapparater. Den presise, geometriske komposisjon av glass og rustfritt stål skaper en minimalistisk kombinasjon av ytelse og enkelthet.

– Utgangspunktet for vår designbrief er at det skal brukes materialer av meget høy kvalitet, sier produktsjef Terje Eriksen i AEG-Norge. Vi har også begrenset antallet synlige materialer til glass og stål.

Displayet lyser rødt når det er på, i likhet med alle øvrige apparater fra den nye kolleksjonen. På den måten har man kun en «overordnet» fargetone på kjøkkenet.

En ny elektronisk touch betjening etter glidemekanismeprinsippet gir brukeren enkel og presis innstilling av utsugingsnivået med kun en berøring. LED-lys sørger for perfekt synlighet gjennom hele mattilberedningsprosessen.

– Dette designet gjør det lettere å overvåke prosessen fortløpende, sier Eriksen.

Konstruert for stillegående effektivitet

Mens designet på sin side tiltrekker seg oppmerksomhet, bruker MaxiFlow-teknologien til Street Hood ekstremt stillegående motorer som sikrer høyere effektivitet og lavere energiforbruk. 

AEG Street Hood ovnsvifter er nå tilgjengelig i norske butikker til en veiledende utsalgspris fra NOK 13000,-

Til toppen