– Dette kan bli en bestselger, sier Wilfa-karene om Dolce Gusto kaffemaskinen. Fra venstre distriktsjef Ole Kristian Elvenes, distriktsjef Ivar Arnesen og produktsjef Arild Jørgensen.

AKTUELL KAFFEJULEGAVE

Hos Wilfa sto den nye kaffemaskinen Dolce Gusto Circulo i fokus. Den runde maskinen er nok en aktuell julegave.

Rund og rød på kjøkkenbenken. Kaffe fra kapsler du får kjøpt i dagligvarehandelen. Det var de sterkeste argumentene til Wilfa-folkene som stilte ut Dolce Gusto-modellen på kompetansedagene i Fredrikstad.

– Det spesielle med denne maskinen er at den lager alle typer drikke, kalde som varme. Maskinen behøver ikke rengjøring med separate rensemidler, sier Ole Kristian Elvenes.

Hvis du for eksempel skal ha blanding av kaffe og melk, bruker du to kapsler, en med kaffe- og en med melkepulver. Disse kapslene har meget lang holdbarhet, forteller Elvenes. Maskinen kommer i tre varianter: Dolce Gusto Piccolo, som er den minste og som vil koste 1.000 kroner. Deretter kommer Melody som har størst vanntank og som koster 1.300 kroner. Circulo er den største av modellene og vil koste 1.800 kroner.

Kapslene vil bli solgt i mange distribusjonskanaler, både hos elektro/elektronikkhandlere og dagligvare. Foreløpig vil Rema 1000 ha slike kapsler, men det er planer å få kapslene inn hos alle de store matvarekjedene.

Til toppen