Butikksjef Asif Rana (t. v.) og regionsjef Trond Jonassen på åpningsdagen av Expert Asker i Trekanten kjøpesenter. Foto: Stian Sønsteng.

Åpner Expert for LOJALE ASKER-KUNDER

– Jeg har store forventninger til den nye butikken i Asker, siden folket her er lojale mot nærmiljøet.

Det sier regionsjef for Oslo og Akershus i Expert Norge, Trond Johassen, i forbindelse med åpningen av Expert-butikken på Trekanten kjøpesenter i Asker.

Butikksjef Asif Rana er enig:

– Det har vært stor oppmerksomhet i forbindelse med åpningen, og besøket på åpningsdagen lover godt, sier Rana.

Butikken er på 530 kvadratmeter, og Rana er godt fornøyd med beliggenheten.

– Vi er godt tilgjengelig i forhold til parkeringshus og kundestrøm, og det er ikke så stor konkurranse her i Asker, sier Rana.

– Asker-folket vil ha en Expert-butikk i sitt nærmiljø, slik at de slipper å reise til Sandvika eller Holmen. Jeg tror de er litt hjemmekjære, og skiller seg fra folk i Bærum, supplerer Jonassen.

Rana arbeidet tidligere ved Expert-butikken i Sandvika som nylig ble nedlagt. Med seg i staben har han Expert-folk fra Drammen, samt nyansatte.

Samsung var godt representert i forbindelse med åpningen av Expert Asker. Fra venstre kategorisjef for lyd og bilde i Expert Alf Leifseth, nordisk salgsdirektør i Samsung Lars Jansson, president Dennis Ko i Samsung Norden, og norsk salgssjef Paal Anders Jansen.
Til toppen