Åse Tonight

Pressemelding fra Walt Disney Studios Home Entertainment 5. juli 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Pernille Sørensen ble først kjent for sin rolle i den norske humorserien Melonas som gikk på NRK1 fra 2002 til 2006. Hun er også kjent fra andre programmer på NRK, blant annet som paneldeltaker i 20 spørsmål og Løvebakken og for enkelte roller i Uti vår hage. Pernille vant Humorprisen for Årets Nykommer i 2003, og ble nominert til Komiprisen for Årets standup komiker i 2007. Melonas vant Humorprisens Publikumspris i 2005, og var nominert til Gullruten i 2004 og 2005. Høsten 2009 spillefilmdebuterte hun i Knerten. Hun spilte også i oppfølgeren, Knerten gifter seg, i 2010. Suksessen har fortsatt i 2011 med soloshowet Flink Pike og TV-serien Åse Tonight.

Komedie om kløning, kjærlighet og kjedsomhet!

Åse er 34 år, barnløs og singel. Hun bor hjemme hos sin far og jobber i en liten butikk som trykker innbydelser og kort til festlige anledninger; hun jobber altså med å arrangere andres lykke, mens hennes eget liv går på tomgang.

Det som går kanskje aller dårligst for Åse er kjærligheten. Selv faren hennes gjør det bedre på den fronten. Åse er nemlig forelsket i sjefen - en velkledd flørt, som er forlovet med sin gravide kjæreste, mens hennes beste venn og kollega Trygve, er forelsket i henne.

Når hverdagsproblemene tårner seg opp, drømmer hun seg bort til en verden der hun er en høyt elsket programleder i talkshowet «Åse Tonight». Her får hun Erik Solheim til å by på seg selv, Valgerd Svarstad Haugland til å endre syn på døden og Arne Scheie til å berømme hennes sans for lagspill – fjernt fra virkeligheten i butikken…

BONUS:

– Bakomfilm

– Bortklipte scener

– Bloopers

Til toppen