Asko XL- og XXL oppvaskmaskiner

Pressemelding fra Asko 14. mars 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Størst på markedet -                                               

 ASKO lanserer oppvaskmaskin med plass til 17 kuverter

Den nye oppvaskmaskinen fra ASKO fyller du med høye glass, store fat, gryter og stekepanner. Det er ikke engang nødvendig å skylle serviset før det settes inn i maskinen. I tillegg bidrar den nye tørkefunksjonen til at et normalt vaskeprogram går 30 minutter raskere, og ikke minst den er utrolig stillegående.

ASKO sin nye generasjon av romslige og fleksible XL- og XXL oppvaskmaskiner har skandinavisk design. Oppvaskmaskinene finnes i designserier: Classic, Logic og Style.

Tar hele oppvasken – fra stekepanner til høye glass                      

 Oppvaskmaskinene som er utviklet i Sverige har den største kapasiteten på markedet. Dette gjør at du kan fylle ASKOs oppvaskmaskin med så vel store fat (helt opp til 39cm) som høye glass (opptil 23 cm). Gryter og stekepanner er heller ikke noe problem. Selv om disse maskinene er størst på innsiden, er de ikke større på utsiden enn at de får plass i alle kjøkken.

- Med en stram skandinavisk design kan vi nå tilby en oppvaskmaskin som kombinerer funksjon og anvendelighet på beste måte. Hemmeligheten med det nye designet er at fronten er i et stykke, noe som gjør at man får en ren ytterflate som passer svært godt inn i dagens moderne kjøkken, sier Øistein Bovolden, Markedssjef i ASKO Hvitevarer.

Opptil 40 prosent mer plass - størst kapasitet på markedet

De populære oppvaskmaskinene har plass til opptil 40 prosent mer enn en tradisjonell oppvaskmaskin. De nye maskinene er ekstremt fleksible og passer for alle stablingsbehov.  De har opptil syv ulike kurver og XXL- modellene har en unik todelt mellomkurv som gjør at man får plass til ekstra mye oppvask. ASKOs oppvaskmaskiner er designet, utviklet, produsert og testet i Sverige.

Mer stål, mindre plast – gir lengre levetid 

ASKO utvikler gode løsninger med lang levetid. Det legges stor vekt på valg av kvalitetsmaterialer i alle produkter – for eksempel stål i stedet for plast.

Mer miljøvennlig  - nye funksjoner sparer tid, strøm og vann

ASKOs Super Cleaning System+ er et intelligent system som sparer tid, strøm og vann. Den patenterte løsningen krever ikke at oppvasken skylles før den blir stablet inn i maskinen. En kraftig tørkefunksjon, Turbo Drying Express™  forbedrer tørkeresultatet og gjør at et normalt vaskeprogram går 30 minutter raskere. Dessuten er ASKOs oppvaskmaskiner ekstremt stillegående.

ASKOs oppvaskmaskiner selges hos de fleste elektroforhandlere og koster fra kr 5.990,- De fleste modellene er Svanemerket.

Til toppen