Aurvana In-Ear3

Pressemelding fra Creative 21. juni 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Creative Aurvana In-Ear3 er det perfekte valget for musikere og kresne lyttere og drives av to balanserte armaturdrivere for presis lyd og ypperlig støyisolering på opptil 98 %.

- Creative Technology Ltd annonserte i dag Aurvana In-Ear3-ørepluggene som drives av to balanserte armaturdrivere for presis lyd og har en AuraSeal™-ørepluggdesign som blokkerer opptil 98 % av eksternt støy, slik at brukerne kan nyte lyd i studiokvalitet når og hvor som helst. Creative Aurvana In-Ear3-ørepluggene er de første ørepluggene med to balanserte armaturdrivere som kommer fra Creative Aurvana-serien med lydløsninger, og de er laget for at brukerne skal føle det som at de har et par mikrostudiohøyttalere i ørene.

Creative Aurvana In-Ear3-ørepluggene drives av to små balanserte armaturdiskanter og subwoofere på hver side, der den ene håndterer de høyere frekvensene (diskant), mens den andre håndterer de lavere frekvensene (subwoofer). Ørepluggene har et vinklet lydrør med pantentanmeldt akustisk skille mellom diskant- og subwoofer-lyd, som forhindrer for tidlig miksing av lyden. Dette gir en harmonisk blanding av detaljerte høye toner og fyldige midttoner og lave toner som ledes presist til øregangen og gir avspilling uten sidestykke.

AuraSeal-ørepluggdesignen med ergonomiske silikonøreplugger blokkerer dessuten opptil 98 % av ekstern lyd, slik at brukerne får nøyaktig gjengivelse av musikken og miksene. Dessuten reduserer den oksygenfrie kobberkabelen uønskede forstyrrelser betraktelig for krystallklar lydgjengivelse. Creative Aurvana In-Ear3-ørepluggene i stilig kromutførelse gir brukerne frihet til å oppleve avspillinger som er like nøyaktige som de var ment å være, og de passer perfekt for musikere og kravstore brukere.

Creative Aurvana In-Ear3 har en behagelig og sikker tilpasning med kabelsløyfen som ligger over ørene, slik at øreproppene sitter godt når du er på farten. Creative Aurvana In-Ear3-ørepluggene leveres også med en kompakt reiseveske med integrert kabelholder som gjør dem enkle å ta med, samt 2 sett med silikonøreplugger i størrelse S/M/L for perfekt tilpasning, 2 sett med skumgummiøreplugger, rengjøringsverktøy for vedlikehold og en flydapater for ypperlig lyd på flyturer.

Hovedfunksjoner for Creative Aurvana In-Ear3-ørepluggene

• Perfekt akustikk

Øreplugger med to diskant- og basshøyttalere med balansert armatur og passivt delefilter gir en klarere, jevnere og mer nøyaktig lydgjengivelse, og et pantentanmeldt akustisk skille holder høye toner (diskant) og midttover og lave toner (subwoofer) atskilt helt frem til øregangen, noe som gir en mer definert lydoppløsning. Et vinklet lydrør gir en mer naturlig passform i øregangen.

• Ypperlig støyisolering

Intelligent AuraSeal™-ørepluggdesign med behagelige silikonøreplugger som gir tett lydforsegling med opptil 98 % støyisolering.

• Sitter trygt og godt

Med kabelsløyfen som ligger over ørene, sitter øreproppene godt mens du er på farten.

• Lett å ta med seg

Creative Aurvana In-Ear3 med sin kompakte og lette design er et par diskrete studiohøyttalere for den kresne lytter på farten. Det er det perfekte tilbehør til bærbare samplere, mediespillere, bærbare datamaskiner og musikktelefoner.

• Enkle å oppbevare og ta med seg

Oppbevar ørepluggene i det medfølgende plastetuiet eller den kompakte reisevesken med integrert kabelholder, som gjør det enkelt å ta dem med når du er på farten.

Tekniske spesifikasjoner for Creative Aurvana In-Ear3-ørepluggene

Pris og tilgængelighed

Creative Aurvana In-Ear 3 Øretelefonene er tilgjengelig nå på ledende forhandlere, til en veiledende utsalgspris på på kr. 1.299,-

Hvis du vil ha mer informasjon om Creative Aurvana In-Ear3-ørepluggene, kan du gå til www.creative-aurvana.com

Til toppen