_1070456_nett

BÆRBARE KJØLEBOKSER MED WIFI

Dometic sier at de setter en ny standard med sine nye og bærbare kjølebokser CoolFreeze CFX, som kommer i åtte størrelser og har wifi-funksjon.

Publisert

Når vi møter Per-Åke Särnwald fra Dometic på utdanningsmessen Elon Expo, som ble avholdt i Ørebro i Sverige den første uken i april, demonstrerer han selskapets andre generasjon kjølebokser. CoolFreeze CFX finnes i åtte størrelser fra 28 til 100 liter og de drives med 12/24/100-230 volt.

Dometic opplyser at de nye høyeffektive kompressorene i kombinasjon med ekstra kraftig isolering gjør at energiforbruket reduseres med opp til 35 prosent sammenlignet med tidligere modeller.

To av kjøleboksene er utstyrt med doble soner, slik at de samtidig kan brukes som både kjøl og frys

– Serien består av åtte modeller, og man kan stille temperaturen mellom +10 til -22 grader. To av kjøleboksene er utstyrt med doble soner, slik at de samtidig kan brukes som både kjøl og frys, sier Särnwald.

Alle utenom innstegsmodellen er utstyrt med wifi og kan styres via en app. Man kan blant annet få meldinger til mobilen dersom boksen ikke er lukket.

Artikkelen ble første gang publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 3/2019, som ble distribuert 13. juni. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.
Powered by Labrador CMS