Bang & Olufsen EarSet 3i

Pressemelding fra Bang & Olufsen 24. mai 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

EarSet 3i fra Bang & Olufsen

Det perfekte tilbehør for Apple-fans

Med lanseringen av EarSet 3i, introduserer Bang & Olufsen en ny versjon av stereohodetelefoner som vil være et perfekt tilbehør for alle brukere av iPhone, iPad og iPod som ønsker den høyeste kvaliteten av hodetelefoner i tillegg til en praktisk håndfri løsning.

EarSet 3i er utviklet spesielt med den nyeste generasjon enheter fra Apple i tankene. Funksjonaliteten er basert på produkter fra Apple, og sammenlignet med EarSet 3, gir den ekstra funksjonalitet.

“Med betjeningsknappen kan brukere av iPhone, iPad og iPod bla i sin musikksamling på en enkel måte. Ørekroken gjør det mulig å svare, avslutte og avvise samtaler – og sette innkommende anrop på vent. Begge knappene er praktisk plassert på ledningen sammen med mikrofonen,” forklarer produktsjef, Thomas Kieffer Pedersen.

Enestående lydkvalitet

Akustisk ytelse er en av Bang & Olufsens kjernekompetanser, noe som tydelig kommer til uttrykk i de bittesmå EarSet 3i som bare veier 23 gram. De dynamiske fulltonehøyttalerne er montert på en teleskopisk stolpe og er laget etter prinsippet om åpne høyttalere som slipper gjennom enkelte lyder fra omgivelsene. Så du vil fortsatt ha kontakt med omverdenen, når du nyter den rene lyden i EarSet 3i.

Passer perfekt uansett form på øret

Siden lydkvaliteten påvirkes av plasseringen av hodetelefonene i øret, er EarSet 3i skreddersydd for å justere seg etter konturene og buene i øret. Hodetelefonene er beregnet for mennesker som er på farten og sikrer en ergonomisk tilpasning og sitter dermed godt på plass selv under fysisk aktivitet som løping, sykling, jogging, osv. For å sikre perfekt passform uansett form på øret og gjøre plasseringen av hodetelefonene enda mer komfortabel, har vi også inkludert små puter som du kan sette på høyttaleren.

Bruk av kvalitetsmaterialer

EarSet 3i er laget av nøye utvalgte materialer, noe som gir brukeren den beste komforten i tillegg til at de er svært robuste. EarSet 3i er laget av børstet aluminium og har en spesiell "myk" gummifinish. Dette er svært robuste og ripebestandige materialer som kombinerer kvalitet og komfort i en flott design.

EarSet 3i bygger på den unike designen og høye akustiske ytelsen i de eksisterende hodetelefonene, og med den nye minikontaktpluggen kan EarSet 3i også brukes med hvilken som helst MP3-spiller som kvalitetshodetelefoner beregnet kun på musikk.

EarSet 3i er et eksklusivt produkt for alle brukere av iPod/iPhone og iPad som har lidenskap for innovasjon, praktiske løsninger, kommunikasjon og selvfølgelig musikk. EarSet 3i leveres i sort, og kan kjøpes i Bang & Olufsen-butikker over hele verden.

Veil.udsalgspris:      1.750,- NOK

Til toppen