Bang & Olufsen Form 2

Pressemelding fra Bang & Olufsen 28. september 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Holder fortsatt koken: Bang & Olufsens designikon feirer 25-årsjubileumet med nye farger

I år feirer Bang & Olufsens populære hodetelefoner Form 2 sitt 25-årsjubileum. De legendariske hodetelefonene har en tidløs design og enestående lydkvalitet som gjør at de fortsatt er et naturlig valg for kresne musikkelskere på farten. Så populær at fire nye farger lanseres i vår.

Det er ikke ofte et 25 år gammelt produkt lanseres i nye farger, men populariteten til Form 2 ser ikke ut til å ta slutt. For 25 år siden ble designen hyllet som trendy, elegant og banebrytende, og ble så legendarisk at hodetelefonene til og med ble tatt med i den permanente samlingen til Museum of Modern Art i New York.

I dag har den populære designen gått over til å bli hyllet som retro-chic, med fortsatt enestående ytelse.

Med hodetelefonene Form 2 kan du skru opp volumet uten å gå på akkord med lydkvaliteten eller forstyrre naboene. Den akustiske designen forblir urørt, slik at du kan stenge verdenen ute og dykke inn i ren lyttenytelse – dynamiske driverenheter som gir en ekte, veldefinert lydscene med solid bass, fokuserte mellomtoner og presise høye toner.

Hodetelefonene Form 2 er lette og kan enkelt justeres slik at de sitter godt på hodet selv når du lytter over lengre tid eller er på farten. De fire nye fargene rød, oransje, gul og hvit gir et variert utvalg, enten du er på jakt etter noe som skiller deg ut eller et mer diskret alternativ. Den svarte versjonen forblir uendret.

Veil. Utsalgspris:     925,- NOK

Til toppen