– Vi utvider tilbudet til medlemmene med en gratis telefonkonsultasjon med jurist, sier Jan Røsholm som er ansvarlig for den juridiske rådgivningen i Stiftelsen Elektronikkbransjen.

BEDRE JURIDISK BISTAND etter avtale med advokatfirma

Stiftelsen Elektronikkbransjen har utvidet tilbudet til sine medlemmer med gratis juridisk bistand.

– Muligheten for juridisk bistand er en av de mest populære medlemsfordelene i Stiftelsen Elektronikkbransjen. Det er i hovedsak forbrukerkjøpsloven, kjøpsloven og avtaleloven som danner grunnlaget for tvister i vår bransje. Vi har derfor utvidet tilbudet gjennom en avtale med advokatselskapet Steenstrup Stordrange, som innebærer at våre medlemmer kan få inntil 15 minutters gratis telefonkonsultasjon per sak, sier Jan Røsholm.

Han er ansvarlig for den juridiske rådgivningen i Stiftelsen Elektronikkbransjen, og mottar daglig henvendelser fra medlemmer som ønsker å diskutere spesifikke saker eller trenger hjelp med tilsvar til Forbrukerråd eller FTU.

– Hensikten med det nye tilbudet er at våre medlemmer i løpet av telefonsamtalen med juristene i Steenstrup Stordrange kan få avklart om det er en sak å ta videre. Medlemmene står i etterkant fritt til selv å velge om saken skal tas videre, og eventuelt hvilket advokatselskap som skal brukes. Det er ingen forpliktelser forbundet med den innledende telefonsamtalen, sier Røsholm.

Når det gjelder hvilke saker som er aktuelle for en telefonsamtale til advokatfirmaet, forteller Røsholm at dette kan være juridiske problemstillinger forbundet med det å drive firma.

– Mange saker går utover vår kompetanse. Eksempelvis generasjonsskifte, opprettelse av spesielle avtaler, aksjer, opsjoner, kriminelle handlinger (underslag), oppsigelser, gjeldsproblemer og lignende, sier Røsholm.

Han forteller at Stiftelsen Elektronikkbransjens avtale med Stenstrup Stordrange åpner for videre saksbehandling til medlemspris, avhengig av hvilken advokat som skal arbeide med saken.

– Ta gjerne kontakt med oss i Stiftelsen Elektronikkbransjen i forkant, da vi kanskje har erfaring med tilsvarende problemstilling fra tidligere, sier Røsholm.

Til toppen