BeoVision 7 har innebygget Blu-ray med 3D

Pressemelding fra Bang & Olufsen 22. august 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nye BeoVision 7 har innebygget Blu-ray med 3D

Med lanseringen av den nye 3D-versjonen av BeoVision 7 55-tommers TV, med integrert Blu-ray-spiller, tilbyr ikke Bang & Olufsen kundene bare en fantastisk bildekvalitet og betagende lyd. Som selve kremen kan kundene nå også nyte hjemmekinoopplevelsen i 3D.

"Jeg er veldig fornøyd med at vi nå kan tilby kundene en forbedret BeoVision 7-opplevelse som også omfatter 3D-visning", sier Bang & Olufsens president og administrerende direktør Tue Mantoni. "Den svært anerkjente BeoVision 7 anses som flaggskipet blant TV-løsningene i vår LCD-portefølje – og er en av de viktigste forretningsdriverne i videoporteføljen vår."

LCD-skjermen på BeoVision 7-55 er basert på en ny direkte type LED-bakgrunnsbelysning, med lokal dimming for større kontrast. TV-en har førsteklasses funksjoner som sikrer jevn bildeytelse, en sofistikert modul for sorroundlyd og er én av de få flatskjermene i verden som har en integrert Blu-ray-spiller med 3D-funksjonalitet.

Det faktum at du kan velge en løsning hvor Blu-ray 3D-spilleren er innebygget, er ganske unikt, og Bang & Olufsen er ett av de få selskapene i verden som tilbyr nettopp dette", fastslår Ole Moltsen, Senior Product Manager hos Bang & Olufsen.

3D intensiverer seeropplevelsen

Se for deg at du er helt absorbert og er en del av handlingen i din favorittfilm i 3D. Med den nye 3D-teknologien som introduseres i BeoVision 7-55 har Bang & Olufsen gjort dette til en realitet. I motsetning til den vanlige TV-opplevelsen i 2D gir 3D en mer intens, dyptgående opplevelse som tar seeren lenger enn selve sofaen i stuen – slik at man føler man er helt med i selve filmen.

"3D-funksjonaliteten er et økende krav for øyeblikket og Hollywood så vel som spillindustrien holder på å produsere flere materialer som er tilpasset for 3D-visning. Samtidig begynner flere og flere TV-kanaler – spesielt sportskanaler – å sende for eksempel viktige fotballkamper fra Premier League i 3D. Kvaliteten på 2D-opplevelsen er imidlertid like viktig, da det fremdeles er det kundene våre ønsker mest", sier Ole Moltsen.

Uansett om du ønsker å nyte hjemmekinoopplevelsen i 2D eller 3D er BeoVision 7-55 laget for å gi seeren den optimale TV-opplevelsen – selv i raske actionscener.

Hvis du ønsker 3D-opplevelsen, anbefales det å redusere lyset ellers i rommet. 3D-teknologien sender to bilder med litt ulik forskyvning til det venstre og høyre øyet. Dette betyr at seeren også må ta på 3D-briller for å kunne dekode det som kameraene tar opp. Disse brillene er laget for å sørge for fantastisk bildekvalitet ved at de kommuniserer med skjermen.

Med lanseringen av den nye 3D-versjonen av Beovision 7-55 introduseres en ny generasjon TV-opplevelser i 3D. Gjør deg derfor klar til å bli helt trollbundet av 3D-bildene og lydkvaliteten fra Bang & Olufsen. TV-opplevelsen har med ett blitt langt mer levende.

Veil. Udsalgspris: 

BeoVision 7-55 med 3D, DVB-HD, Beo6 (fjernkontroll) og Blu-Ray 110.075,-  NOK 

 

Til toppen