Bosch Tassimo

Pressemelding fra Kraft Foods og Bosch 16. august 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Kraft Foods og Bosch introduserer TASSIMO

Varme kopper til hele familien

Nå lanseres TASSIMO i Norge, en av markedets mest demokratiske kapselmaskiner som brygger kaffedrikker, kakao og te for hele familien. TASSIMO har på kort tid blitt Sveriges bestselgende kapselmaskin, og denne høsten kan også nordmenn glede seg over varme drikker tilpasset enhver smak.

Det er ingen tvil om at vi nordmenn setter pris på noe varmt i koppen. Vi ligger på verdenstoppen når det kommer til kaffedrikking, og på topp i Norden hva gjelder forbruk av kakao. Mer enn 2,8 millioner av oss drikker kaffe, i en mengde som tilsvarer 4 kopper i snitt per dag.

En stor andel av de varme drikkene vi konsumerer serveres i hjemmet. Med økt kunnskap om de ulike drikkene, flere valgalternativer og større inspirasjon fra andre land øker også kravene til smak og variasjon. Bosch og Kraft Foods lanserer nå TASSIMO, en helautomatisk kapselmaskin for varm drikke som skal sikre alle i familien en god smaksopplevelse.

Valgfrihet med TASSIMO

TASSIMO er ikke bare for kaffeelskerne, men tilbyr et bredt utvalg av drikker til hele familien fra folkekjære varemerker som Freia, Twinings og Gevalia. Fra eget kjøkken gjør TASSIMO det mulig for alle å by på en velbalansert og kraftfull espresso, en søt Latte Macchiato, te i ulike smaksvarianter eller en varm sjokoladedrikk fra Freia. På drikkemenyen til TASSIMO finner du blant annet:

Medium brent kaffe

- en kopp klassisk Gevalia kaffe

Espresso

- en velbalansert og kraftfull espresso

Cappuccino

- en mørk og kraftfull espresso toppet med varm melk og skum

Latte Macchiato

- en latte i tre deler; kraftfull espresso blandet med varm melk og toppet med skum

Varm sjokolade

- en varm sjokoladedrikk fra Freia, toppet med lett skum

Te

- assorterte smaksvarianter fra kvalitetsmerket Twinings

 

Intelligent og energieffektiv brygging

Å brygge seg noe varmt i koppen med TASSIMO krever ingen baristakunnskaper. Den intelligente teknologien med strekkoder sørger for å gi maskinen alle nødvendige instrukser, slik at TASSIMO automatisk tilbereder din yndlingsdrikk. Drikkene kommer i kapsler som kalles T DISCS og som plasseres i maskinen. Ved hjelp av strekkodene på hver enkelt T DISC leser TASSIMO-systemet av hvordan den utvalgte drikken skal brygges, og justerer automatisk riktig vannmengde, eksakt temperatur og bryggetid.

TASSIMO for ethvert kjøkken

 

T20 er den minste modellen i TASSIMO-familien og byr på rene linjer som går rett hjem på det skandinaviske kjøkkenet. T20 har en nett størrelse, leveres med en vannbeholder på 1,5 liter og i fargene hvit, sort og rød. Pris: 1499,-

  

 

T42 er nykommeren i TASSIMO-porteføljen, og kommer i et klassisk design med detaljer i krom. Maskinen er T20s storesøster med en vannbeholder på 2 liter og leveres i fargene grå, rød og sort. Pris: 1799,-

 

  

T65 byr på det lille ekstra. Denne TASSIMO-modellen kommer med flerspråklig LCD display, belysning av kopp og vannbeholder på 1,8 liter. Maskinen har også BRITA vannfilter som sørger for å filtrere partikler og tungmetaller for renere og klarere vannkvalitet der det er nødvendig, og en enda bedre smaksopplevelse. Konsumentene kan velge mellom fargene grå og sjokolade. Pris: 1999,-

Miljø og resirkulering:

Kraft Foods og TASSIMO er først i Norge med å ta i bruk det innovative gjenvinningssystemet TerraCycle. Ved å samle opp og sende inn brukte T DISCS til TerraCycles lokale gjenvinningsstasjon i Oslo, vil kapslene kunne gjenbrukes ved at de utvikles til nye produkter – eksempelvis vesker og blomsterpotter. Slik sparer man miljøet. For hver T DISC som sendes inn vil også Kraft Foods gi 10 øre til Rainforest Alliance. Mer informasjon om programmet vil finnes på terracycle.no.

Tilgjengelighet

TASSIMO og T DISCER vil være tilgjengelig i butikk fra og med september 2011. Produktene vil finnes hos forhandlere innen elektronikk og husholdningsprodukter, i utvalgte supermarkeder i dagligvarehandelen, samt i TASSIMOs nettbutikk.

Til toppen