Nøkkelkundeansvarlig Lars Pedersen viser Enox Bridgeman, som er koplet til TV-apparatet. Symbolet på skjermen viser at produktet er koplet til og klart til bruk. Pris: 1.000,-

BRO FRA MOBIL TIL TV

Bridgeman er navnet på et nytt Enox-produkt fra Target United. Det bygger bro mellom mobiltelefonen og TV-apparatet og sørger for trådløs overføring av multimedia.

– Dette produktet gjør TV-skjermen til en lyd- og bildefremviser. Som navnet antyder er Bridgeman et produkt som bygger en bro, i dette tilfellet mellom en mobiltelefon og TV-apparatet. Produktet tar i mot signalene via blåtann fra mobiltelefon og SD-terminal eller USB fra andre programkilder, sier nøkkelkundeansvarlig Lars Pedersen.

Bridgeman skal hjelpe til å synliggjøre innhold fra mobiltelefon i form av bilder og video. I stedet for å sende mobiltelefonen rundt for å vise fram innholdet på en liten skjerm, kan Bridgeman overføre alt direkte til TV-skjermen. Produktet koples til TV-apparatet via komponentinngangen. Pedersen legger vekt på at denne inngangen som oftest ikke er i bruk til andre produkter. Strømforsyningen er 12 volt via adapter.

Bridgeman støtter alle videoformater. Det gjør at den er tilpasset alle operativsystemer på mobiltelefoner. Bildeformatet blir tilpasset 16x9, og produktet oppskalerer til 1080 linjer.

Les også:

MELISSA OG EXIDO TIL TARGET

GIR UT EGEN AVIS

Til toppen