Buffalo MiniStation Extreme

Pressemelding fra Buffalo Technology 16. november 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Buffalo Technology lanserer nå en ny og svært solid versjon av sin bærbare harddisk MiniStation. Den nye modellen har fått navnet MiniStation Extreme, og er utformet på en måte som gjør at den kan brukes i ekstremt tøffe omgivelser med rystelser, vibrasjoner og andre elementer som kan skade vanlige harddisker.

Buffalo Technology lanserer nå en ny modell i sin MiniStation-serie. MiniStation Extreme har samme grunnkonstruksjon som sine søskenmodeller MiniStation USB 3.0 og MiniStation Plus, men har i tillegg blitt forsterket på en måte som gjør den særdeles motstandsdyktig mot ytre forstyrrelser.

Harddisken er gummiimpregnert og omgitt av et støtdempende rammeverk, noe som gjør at MiniStation Extreme tåler fall fra opptil 2,3 meter uten å ta skade. Det betyr at den overholder den amerikanske militærstandarden MIL-STD-810F 516.5 Procedure IV. Den robuste konstruksjonen gjør MiniStation Extreme til en pålitelig lagringsløsning for personer som har behov for å ta med seg store datamengder til tøffe miljøer – uansett om det dreier seg om feltarbeid eller et LAN-arrangement.

Den solide utformingen kompletteres av den lynraske USB 3.0-tilkoblingen, som muliggjør hastigheter på opptil 5 Gbit/s, og TurboPC EX, som setter opp farten på filoverføringer. Dette gjør Buffalos nye harddisk perfekt for lagring av for eksempel filmer og fotografier. MiniStation Extreme har dessuten integrert USB-kabel, slik at du slipper å ha en egen kabel liggende i vesken.

I likhet med de andre MiniStation-modellene er MiniStation Extreme bakoverkompatibel med USB 2.0 – og Buffalo selger dessuten kort som gjør at harddisken også kan brukes med PC-er uten innebygd USB 3.0-port.

MiniStation Extreme leveres med programvare for sikkerhetskopiering og støtte for Apple Time Machine.

Pris og tilgjengelighet

MiniStation Extreme er allerede tilgjengelig for salg, og distribueres av ALSO Actebis. Garantitiden er på to år.

Veiledende utsalgspriser:

• MiniStation Extreme 500 GB (HD-PZ500U3B-EU): 795 kroner

• MiniStation Extreme 1 TB (HD-PZ1.0U3B-EU): 1145 kroner

Til toppen