Buzz Aldrin

Pressemelding fra The Walt Disney Company Nordic 5. januar 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

UTE PÅ BLU-RAY OG DVD 25. JANUAR! BUZZ ALDRIN, hvor ble det av deg i alt mylderet?

NRK’s kritikerroste nye TV-serie, basert på Johan Harstads bestselgende roman er i salg på Blu-Ray og DVD fra den 25.januar.

Romanen ”Buzz Aldrin” ble av Kirkus Review nylig kåret til en av 2011’s beste skjønnlitterære utgivelser i USA. I hendene til regissør Geir Henning Hopland har denne kritikerroste romanen tatt form som dramaserie, innspilt i vakre omgivelser på Færøyene.

 Serien er den første norske dramaserien som har blitt satt opp på kino, og i hovedrollen som Mattias finner vi Pål Sverre Valheim Hagen, snart aktuell i Kon Tiki. I andre sentrale roller finner vi bl.a. Chad Coleman (The Wire) og Bjarne Henriksen (Forbrydelsen).

Handling: Mattias (Pål Sverre Valheim Haugen) blir født samme dag som månelandingen finner sted i 1969 og allerede som barn bestemmer han seg for å leve som sitt forbilde, Buzz Aldrin, det andre mennesket på månen. Den evige toer.Han velger derfor et liv som gartner, fornøyd med å leve i bakgrunnen. Problemet er bare at han har en av de beste sangstemmene i landet, og at barndomsvennen hans, Jørn, mener man skylder verden å utnytte talentet sitt slik at folk kan få oppleve det. Da Mattias sin kjæreste til slutt ikke orker mer, og gartneriet han jobber på samtidig slås konkurs, sier han ja til å bli med Jørn og bandet hans til en festival på Færøyene.

Til toppen