Canon Cajsa Bratts designveske for Ixus

Pressemelding fra Canon 31. oktober 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Canons digital IXUS kompaktkameraer har vært populære i mer enn 10 år – og har blitt en teknologisk designklassiker. Nå er det laget en spesiell veske, designet av Cajsa Bratt som blant annet har designet tekstilmønstre for Bjørn Borg og Åhléns. IXUS er kjent som kameraet for den mote¬bevisste fotografen og hva kan da være bedre enn å bære med seg IXUSen i en unik, spesialdesignet veske?

Fotografering har blitt en svært populær hobby for mange, og i de seneste årene har en ny, stor interessegruppe vokst frem; unge, mote- og trendbevisste menn og kvinner som lever og ånder for mote.

Canons IXUS-kameraer har blitt et ikon, og for å understreke moteaspektet Canon laget en unik accessoir i form av en trendy kameraveske.

– IXUS som kamera er allerede etablert som kameraet for design- og moteintresserte, så derfor var det logisk å lage den nye vesken som en pen accessoir og ikke en vanlig kameraveske, sier Hege Kolberg, PR-ansvarlig for konsumenrprodukter i Canon Norge as.

Vesken er nett og bæres enkelt over skulderen eller rundt halsen. Mens utsiden er klassisk designet i ekte skinn med gullfargede detaljer, har innsiden definitivt Cajsa Bratts uttrykk. Det sort-hvite foret er spesialdesignet av Bratt, som tidligere har designet tekstilmønstre for blant annet Ljungbergs, Åhléns og Bjørn Borg.

Vesken er produsert i et begrenset antall og følger gratis med IXUS 220 HS og IXUS 230 HS hos utvalgte forhandlere, så lenge lageret holder.

Til toppen