Canon LV-8320

Pressemelding fra Canon 16. juni 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Canon lanserer innovativ toppmodell i LV-projektorserien

Canons fleksible LV-8320-projektor støtter en rekke digitale HD-enheter, har innovative skjermdelingsmuligheter og 1,6x zoomobjektiv.

 Canon, ledende leverandør av bildeløsninger, lanserer i dag det nye flaggskipet i LV-serien med ultrabærbare projektorer. Canon LV-8320 er Canons mest avanserte og fleksible LV-projektor hittil med skjermdeling, 1,6x zoomobjektiv og HDMI-støtte (HD-bildekilder som for eksempel Blu-ray).  

LV-8320 leverer tydelige bildedetaljer og skarp og klar projeksjon med lysstyrke på 3 000 lumen. Oppløsning i bredskjermformat (1 280 x 800 piksler) er perfekt for presentasjoner fra bærbare PC-er og andre bredskjermkilder. 

Kombinasjonen av høy ytelse og kompakt størrelse gjør Canon LV-8320 til en meget fleksibel enhet. Med 1,6 x zoomobjektiv er det mulig å projisere et bilde på 100 tommer fra avstander mellom 2,5 og 4,1 meter, noe som gir deg flere plasseringsmuligheter enten du bruker projektoren frittstående eller fastmontert. LV-8320 fungerer dermed utmerket i de fleste miljøer, også i rom med hindringer som møbler eller ventilasjonsåpninger i taket.

LV-8320 har LV-seriens mest omfattende utvalg av tilkoblingsmuligheter, noe som gjør det enkelt for brukerne å kjøre presentasjoner fra digitale enheter, inkludert PC-er og videostasjoner, DVD- og Blu-ray-spillere, digitale kameraer og digitale videokameraer.

Nå kan Canons kunder også for første gang projisere i delt skjermmodus, noe som gjør presentasjonene mer spennende. Du kan velge «bilde i bilde» der et utsnitt av ett bilde projiseres innenfor det store hovedbildet, eller du kan velge «bilde ved bilde» der skjermen dels i to like halvdeler. Med denne funksjonen kan du for eksempel referere til en video eller et dokument uten å måtte gå ut av presentasjonen.

LV-8320 har også innebygd høyttaler på 10 watt og stereolyduttak for tilkobling av ekstern forsterker for forbedret lydkvalitet.

Canon LV-8320 har forbedret energieffektivitet med et intelligent lampekontrollsystem som gir mindre strømforbruk. Denne teknologien justerer automatisk lampen i forhold til lysstyrken i det projiserte bildet og har korrigeringsteknologi som balanserer fargegjengivelsen. Projektorlampen har også utvidet levetid på opptil 5 000 timer, et filter med brukstid på 5 500 timer og strømforbruk på under 1 W i hvilemodus*. 

Trond Sliper, produktansvarlig i Canon Norge, sier: – LV-8320 er en av de mest innovative projektorene i sin klasse med en prislapp som er overkommelig for små og mellomstore bedrifter, skoler og universiteter. Vi utvikler stadig teknologier for å imøtekomme kundenes endrede behov, og vårt eksisterende utvalg av LV-projektorer rommer projektorløsninger for alle forretningsmiljøer.

Canon LV-8320 er i likhet med de øvrige modellene i LV-serien en kostnadseffektiv enhet. Den har også en kompakt og lett design med en vekt på kun 3,4 kg, noe som gjør den enkel å ta med seg.

Canon LV-8320 vil være tilgjengelig i Europa fra august 2011.

Note to Editors

* Strømforbruket er under 1 W i hvilemodus når nettverksfunksjonen er deaktivert.

Til toppen