Canon PIXMA iP4950

Pressemelding fraCanon 22. august 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Suveren utskriftskvalitet og høy hastighet – Canons effektive PIXMA iP4950

Canon lanserer i dag effektive PIXMA iP4950, en ideell fotoskriver for profesjonelle og familier som ønsker dokument- og fotoutskrift med enestående kvalitet og imponerende utskriftshastighet. Nye PIXMA iP4950 erstatter den meget populære PIXMA iP4850 og er utrustet med ledende utskriftsteknologi og innovative funksjoner, inkludert funksjon for utskrift av bilder fra full HD-filmer og Easy-PhotoPrint EX. Med spesialiserte funksjoner som ECO-informasjon og automatisk tosidig utskrift, er det enklere enn noen gang å skrive ut på en miljøvennlig måte.

Oppdaterte funksjoner og kreativ fleksibilitet

PIXMA iP4950 er utstyrt med en rekke funksjoner du kan bruke til å utforske kreativiteten. Med den oppdaterte funksjonen for utskrift fra full HD-film kan du for eksempel sette sammen bilderammer fra et HD-filmopptak du har gjort med Canons digitale speilreflekskameraer eller digitale kompaktkameraer, for å skape en følelse av bevegelse i stillbildeutskriftene. Med funksjonen for layoututskrift kan du velge et lite filmklipp og bruke tegneserieeffekt for å skrive ut et storyboard.

Programmet Easy-PhotoPrint EX som kan brukes til å skrive ut, lage invitasjoner, takkekort, kalendere eller album av favorittbildene dine, inneholder nå flere morsomme filtereffekter du kan bruke på bildene. Med ett enkelt knappetrykk kan du for eksempel gjøre bakgrunnen uskarp eller bruke effekter som mykt fokus eller fisheye. Bruker du miniatyreffekt forvandles 

bildene slik at de ser ut som småskala modeller, mens lekekameraeffekten gir bilder som minner om gammeldags hullkamerabilder.

Mindre miljøbelastning

PIXMA iP4950 har automatisk tosidig utskrift som automatisk skriver ut på begge sider av papiret, noe som gir mindre avfall og mer miljøvennlig utskrift. Den nye funksjonen, ECO-informasjon, viser hvor mye CO2 og papir du sparer ved å bruke automatisk tosidig utskrift. PIXMA iP4950 er videre utstyrt med fem separate blekkassetter slik at du enkelt skifter hver kassett ved behov. Det reduserer blekksvinnet og holder kostnadene nede.

Førsteklasses PIXMA-kvalitet

PIXMA iP4950 har Canons avanserte FINE-utskriftsteknologi med minimum 1 pikoliter blekkdråper og utskriftsoppløsning på 9 600 dpi som gir profesjonell utskriftskvalitet og tydelig tekst i dokumentutskrifter. Både bilder og dokumenter skrives ut med høy hastighet – PIXMA iP4950 har forbedret utskriftshastighet (ISO ESAT) på 12,5 bilder/min i sort-hvitt og 9,3 bilder/min i farger og skriver ut et kantløst bilde på 10 x 15 cm i løpet av ca. 20 sekunder.

PIXMA iP4950 har også forbedret funksjon for utskrift direkte på CD-, DVD- og Blu-Ray®-plater og et nytt utvalg etikettmaler og omslag du kan tilpasse for å lage din egen unike CD- og DVD-samling.

Tilgjengelighet

PIXMA iP4950 kommer for salg i september 2011 og veil. utsalgspris inkl mva er

kr. 799,-

PIXMA iP4950 – nøkkelfunksjoner:

Til toppen