Canon PIXMA PRO-1

Pressemelding fra Canon 24. oktober 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Canon lanserer flaggskipet PIXMA PRO-1 – suveren kvalitetsskriver i A3+-format for fotografer

Canon lanserer i dag sitt nye flaggskip i PIXMA Pro-serien, PIXMA PRO-1, som er verdens første A3+-skriver med 12 separate blekkassetter. Skriveren har EOS-inspirert, elegant design og gir deg også optimal utskriftskvalitet både i farger og sort-hvitt. Den er med andre ord ideell både for profesjonelle fotografer og seriøse amatører. Med eksepsjonell produktivitet er den velegnet for bruk i studioer og til kommersielle utstillinger.

Banebrytende 12-blekksystem sikrer overlegne resultater

Canons unike system med 12 blekkassetter gir betydelig utvidet fargekontroll i de fleste områder, og ny Chroma Optimizer sikrer høyere tetthet i sorte felter og jevn, blank overflate. Fem kassetter med monokromt blekk gir profesjonelle sort-hvitt-utskrifter med unik detaljrikdom i skygge - og spesielt lyse - områder, i tillegg til jevn fargegradering og redusert kornethet. Neste generasjons LUCIA pigmentert blekk benyttes for å sikre enestående varighet, slik at bildene trygt kan legges ut for salg eller stilles ut.

PIXMA PRO-1 – sentrale funksjoner:

Til toppen