Creative Sound Blaster Wireless Rock

Pressemelding fra Creative 9. september 2010:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Creative Sound Blaster® Wireless Rock

– Outdoor Speaker er nå tilgjengelig – Perfekt til hagen, terrassen, balkongen og utendørs fester

– Creative Technology Ltd. har nettopp presentert Creative Sound Blaster® Wireless Rock – Outdoor Speaker på IFA 2010. Produktet er nyeste medlem av Sound Blaster® Wireless familien, og er designet til å stå ute, slik at man kan bruke det trådløse musikksystemet man allerede har i huset, utendørs.

Creative Sound Blaster® Wireless Rock – Outdoor Speaker er en høykvalitets stereo høyttaler som er innkledd i imitert granitt, slik at den passer inn i hvilket som helst landskap. Bruk den i hagen, på terrassen eller på balkongen. Den er perfekt til hagefester og grillkvelder. Sound Blaster® Wireless Rock – Outdoor Speaker er designet til å takle moderate værforhold, så det er ikke nødvendig å ta den inn hver gang det regner.

”Jeg har installert Wireless Rock høyttaleren hjemme hos meg selv, og vennene mine kan nesten ikke tro den fantastiske lyden som kommer fra en høyttaler de trodde var en stein”, sier Steve Erickson, Vice President og General Manager for audio og video ved Creative. ”Det er en morsom gimmick på fester, for musikken spilles trådløst like ved poolen, så det har ikke vært nødvendig å installere andre systemer i hagen.”

Creative Sound Blaster® Wireless Rock – Outdoor Speaker virker med Creative Sound Blaster® Wireless Music System, som fås separat. Creative Sound Blaster® Wireless Music System er utrolig enkelt å bruke. Plugg bare inn USB-senderen i en PC, notebook eller netbook og send musikk trådløst fra iTunes, Pandora eller hvilken som helst annen musikk-applikasjon. Man kan bruke fjernkontroll-applikasjoner i iPhone eller Android for å styre avspillingen. Nå kan man bruke Wireless Rock høyttaleren til å høre på musikk opp til 30m unna datamaskinen uten kabler eller nettverkskonfigurasjon.

Creative Sound Blaster® Wireless Rock – Outdoor Speaker får strøm fra oppladbare batterier som kan levere opp til 6 timer uavbrutt musikkspilling. Batteriene lades i separat lader som leveres med produktet og man kan i tillegg kjøpe ekstra batterier, så man er sikret å alltid ha ferdig ladede batterier klar til fest. Batteriet settes enkelt inn bak på høyttaleren, så det er ikke nødvendig å flytte høyttaleren for å skifte batteri.

Priser og tilgjengelighet

Creative Sound Blaster® Wireless Rock – Outdoor Speaker kan kjøpes hos ledende forhandlere til veil. utsalgspris på kr. 2799,-. Produktet forventes i butikkene i slutten av september. Creative produkter distribueres i Norden av Boston Distribution.

Hvis du vil ha mer informasjon om Creative Wireless Music System kan du gå til http://www.creative.com/soundblaster/products/wirelessaudio/

Til toppen