Creative WP-350hodetelefoner har de samme akustiske egenskapene som WP-300, har i tillegg innebygd mikrofon med støydemping og aktiv elektronisk taleforbedring. Kommunikasjon via blåtann. Audio-video synkronisering med apt-X teknologien. Knapper for oppkall, lydstyrke og avspilling. Myke øreputer i kunstlær. Musikkavspilling opp til 8 timer, taletid 9 timer. I butikkene i mai. Pris: 900,-

Creative WP hodetelefoner

Pressemelding fra Creative 16. mai 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Creative lanserer en ny serie av hodetelefoner, med Bluetooth Apt-x og ”skjult mikrofon” i ørekoppen, sikrer perfekt trådløs lyd og stemme kommunikasjon

Creative Technology har annonsert de nye Creative WP-450, WP-350 og WP-250 Bluetooth musikk og stemme kommunikasjon hodetelefonene med ”skjult mikrofon”.

Disse hodetelefonene er de ideelle trådløse partnerene til iPod, iPhone, Blackberry, Android telefoner, tablets og andre smarte kommunikasjonsenheter.

Creative WP-serien av hodetelefoner består av WP-450, WP-350 og WP-250, som er designet til mobiltelefon brukere, som ønsker den beste trådløse lydkvalitet, både til oppkal og til lytting av musikk. Disse hodetelefonene leveres med en høykvalitets musikkopplevelse, krystalklar lydkvalitet under oppkall, samt trådløse forbindelses muligheter og en innebygget "skjult mikrofon” i ørekoppen.

"Vi har designet Creative WP-serien hodeteleforner til å kunne levere den høyeste kvalitet av trådløs stemme-kommunikasjon og lytte til musikk, slik at alle med en iPhone, Blackberry eller Android-telefon opplever et langt klarere oppkald og fremragende lyd kvalitet fra blot ét sett hodetelefoner," sier Ting Lai Chu, Vice President for Advanced Multimedia Group ved Creative Technology Ltd.

Nøkkelfunksjoner for Creative's WP-serie af Bluetooth hodetelefoner med "skjult mikrofon":

Creative WP-350-hodetelefoner

Høy kvalitet på trådløs musikk og stemme kommunikasjon

Pris og tilgjengerlighet

Creative WP-450, WP-350 og WP-250 hodetelefoner vil være tiljengerlige hos førende forhandlere til følgende veiledende utsalgspris:

 Creative WP-450 hodetelefoner vil være tilgjengelig fra september 2011 til en veiledende utsalgpris på kr. 1199,-

 Creative WP-350 hodetelfoner vil være tilgjengelig fra slutten av mai 2011 til en veiledende utsalgspris på kr. 899,-

 Creative WP-250 hovedtelefoner vil være tilgjengelig fra september 2011 til en veiledende utsalgspris på kr. 599,-

Til toppen